Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla pridne deklice, še sem z vami. Malo sem jezna nase, ker se mi ne da gibat v tej vročini. Cez leto imam enkrat tedensko vadbo v fitnesu, jogo in odbojko, z junijem pacše smo odbojko do torka. Moram se vzet v rok ein vsak dan gibat. Čestitke vsem, ki ste vztrajne in to počnete. Z ločevanjem nimam težav, več vztrajnosti in volje pa potrebujem pri gibanju. Samo spraviti se moram od doma, potem pa vem, da ne bo problem. Kaj je zdejh Celjenke in okolica, se bomo kaj dobile ne ledeni limonadi. Kje ste? Toliko od mene, lepo se imejte še neprej. Če mi ne bo nagajal internet, se bomo lahko zdaj večkrat slišale in si izmenjale kakšne izkušnje, nasvete in recerte, se spodujale in hvalile. Čao LANES
Pozdravljene! Po dolgem času, se tudi jaz malo oglasim. Za menoj so trije meseci na vzdrževanju in nisem pridelala niti 1 kg, vendar tudi izgubila nisem nič. Torej nisem bila pridna tako kot ti Saša (vemveš). Sedaj malo razmišlam, da bi jutri spet pričela z novim krogom. Mika me tudi zato, ker je sedaj toliko sadja in zelenjave in bo prehranjevanje mnogo bolj zanimivo kot v zimskih mesecih. Torej jutri , 1.julija začnem. Če se bo še katera odločila, naj se javi, da se bomo skupaj borile. Lep pozdrav vsem! marja
O, Marja pozdravljena. S tabo se veselim tvojih uspehov. Saj to je odlično, da se nisi nič zredila. BRAVO! Tudi jaz sem se odločila za drugi krog. Rada bi shujšala še 6 kg. Moram povedat, da mi gre precej težko. Kg grejo precej počasneje stran. Grešim niti ne dosti, pojem pa vedno toliko, da se najem. Počutim se odlično. Pohvale kar dežujejo. Seveda vsi pravijo, da itak nimam več kam shujšat in da pretiravam. Ampak jaz že vem, kaj hočem! Velikokrat pozabljam na vodo. Čeprav moram reči, da čutim, kdaj sem žejna. Prej žeje nisem čutila. Če prebereš malo nazaj, boš ugotovila, da nas je več na dieti. Super, da boš z nami. Skupaj nam bo zagotovo uspelo, ker se bomo spodbujale. Če nam je upelo prvič, nam bo tudi drugič. Le veselo in uspešno naprej! moki
Esis, danes sem šele pogledala za sojino omako. Imam PEARL RIVER BRIDGE Super light Soy sauce v 150 ml steklenički (svetla sojina omaka). Imam še temno od iste firme, pa je še nisem uporabila, baje je bolj slana. jankica
Uf, sem se najedla krompirčka! Kako je bil dober. Sem mislila narediti takega kot Encijan, pa nisem imela bučk doma. No sem pa naredila brez njih, z bučkami pa čez 4 dni... Jankica, hvala za info. Jo bom probala. Lepo se imejte in uživajte! Esis
Esis, jaz sem pa imela bučke in sem jih spekla poleg mladega krompirčka! Njami! Tokrat so bile kupljene, zrasli pa sta že tudi prvi dve domači. jankica
Pozdravljene! Danes sem ravno nekaj razmišljala, da v knjigi piše, da moraš na beljakovinski dan po kosilu popiti 3 dl juhe in ne razumem zakaj. Jaz to redko naredim (večinokrat čisto pozabim) in mi do zdaj vseeno gre dobro. Sploh pa ne razumem tega, saj se po obroku vsaj pol ure naj ne bi nič pilo, a juha pa se lahko al kako? Ne vem no, mogoče pa katera od vas ve kaj več o tem in me lahko pouči. Moram se pohvalit, da se še do zdaj nisem tehtala in merila, to bom opravila na moj prvi vodni dan (to je nekje naslednji teden ). Aja pa jankica hvala za nasvet, tisti Donat res pomaga... silly_me
Hojla! No,mislim,da juhe res ni nujno potrebno piti.Jaz jo imam rada in jo skoraj vedno popijem.Juho popijemo nazadnje zato,ker je najtežje prebavljiva in jo potem baje želodec začne najprej prebavljati. No,ne vem! Smo pa ravno danes imeli v družinskem krogu debato o hujšanju in podobnem. Moj brat je tudi bolj tak telebajsek in je rekel,da nam ne pomaga drugega,kot da nam slino zamenjajo. ! Joj,sem se nasmejala!Sam,je pa res,ko sploh nisem lačna,pa vidim v hladilniku ali na mizi kaj dobrega,se mi kar sline pocedijo in se je zelo težko upreti.No,če bi mi zamenjali slino z eno tako,ki se ne cedi tako rada,potem se pa mogoče ne bi tolikokrat pregrešila. v enem časopisu pa sem brala,da je zelo malo takšnih,ki jim dieta uspe v prvo,večinoma jim uspe šele v tretjem ali četrtem poskusu. Zatorej nikar ne vrzite puške v koruzo,če vam prvič ne uspe.Vztrajnost se izplača! Punce,mejte se lepo!Za tiste,ki pa so si izbrale jutrišnji dan za nov začetek,pa želim veliko sreče! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 02. jul 2006 20:37:07
Živijo! Po doooolgem času se vam javim samo toliko, da si operem vest - nič pa nisem pridna. Se ne spravim v drugi krog, pa da je ne vem kaj. No res je tudi, da imam še vedno hude težave z nogami, čeprav gre počasi, ampak res počasi na bolje. Kdaj bo dobro, pa sam ve, ali pa tudi ne. Morda se le spet odločim, ko tele zoprne noge porihtam. Vsem vam pa, ki vztrajate, iskrene čestitke in Lepo popoldne vam želim Dušanka
O, Dušanka, pogrešana. Pridna si, saj vidimo tvoje delo na slikcah Pa saj bo tudi za dieto še prišel pravi trenutek, kajne. LP jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti