O, Tejčica, torej si še z nami. Lepo! Čestitke za drugi vodni dan! Jaz se počasi bližam prvemu in še razmišljam, ali naj ga izvedem ali nadomestim še z enim sadnim. Glede na vročino, najbž res ne bi smel biti tak problem zdržati en dan brez hrane. Me veseli, da ti je všeč krompir z bučkami, po moje boš zelo zadovoljna. Res je bil dober in to z lanskim krompirjem, kako bi bil slasten šele z novim. Jaz vse bolj ugotavljam, da sem prava krompirjevka, saj na moje Š dni prevladuje prav krompir, danes ga bom spet imela, a tokrat hladnega v solati. No, včasih se odločim za fižol oz. škrobno solato, to pa je tudi skoraj vse, riž me sploh ne gane, pa sem ga včasih imela rada. Na B dneve pa sem sedaj z rib in piščanca preklopila na sir (mozzarella, feta) z veliko zelenjave. No, pa saj ste na tekočem...
Marjetka cvetka, jaz sem prav včeraj na vrtu pobrala prvo bučko in kot kaže, jih bo tudi letos veliko. Tudi ribez bo počasi za obrat, tako da sploh ne vem, kako bom sprobala vse tiste jedi, ki bi jih rada naredila. Toliko dobrih receptov imam za razne sladice, da bo zmanjlkalo OH dni

Se bodo pa drugi mastili, jaz bom pa uživala v peki... A si že sprobala bučno omleto iz baze, pa bučno pito po principu peciva na suho? Mmmm, dobro! Jaz bom omleto tokrat pripravila z radensko (brez mleka in jajc) na OH dan, upam da bo tudi taka dobra.
Lanes, ti pa si od sile. Tudi počutje in zdravje sta najbrž super. Le tako naprej! Pa oglasi se še kaj, da nam vliješ malo volje. Pa kakšen svoj recept (in/ali slikco) nam zaupaj, eno leto ločevanja ni kar tako in sigurno si iznašla kako fino kombinacijo, ki je druge še ne poznamo. Meni se zdi, da imam ločevanje že kar v krvi in kar malo poekspetimentiram, pa včasih tudi kaj dobrega rata, zadnje čase sploh. Sicer pa sedaj po skoraj mesecu 3md zaporedja dni spet ugotavljam, da več in lahkotneje (z manj truda) pripravljam najine obroke, lažje se prisilim, da je treba nekaj pripraviti in se ne zadovoljim s kruhom in dodatki, tako kot se je prej večkrat zgodilo. Kruh res pogrešam, a se ga izogibam, pri solatah si ga privoščim kos, drugače pa v glavnem ne.
Včeraj zvečer sem ne glede na vročino 20 minut telovadila. Se ne dam.
Čao. Encijan