Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dušanka, vesela sem dobre novice, vidiš, da je res, da po dežju posije sonce. V Mariboru je posijalo sonce in grem s kolesom do mame, nekako se še ne morem odreči kolesarjenju, še izgovor imam, da je to telovadba. Saj veste, vsak izgovor prav pride. Za čim manj grešenja pa pri meni pomagajo ozke hlače, ker me ves čas opominjajo, da pojem samo majhne količine. Trenirka je za te zadeve povsem neprimerno oblačilo, saj sploh ne opaziš, da si se razširil. Pozdrav! riba-ribica
Dolgo se nisem nič oglasila. Nimam kaj povedat - sploh pa ne kaj lepega. Trudim se, ampak je kriza, ker ni pravega uspeha. Najhuje pa je, da sem nekako mislila, da mi gre lepo dol, vsaj tak občutek sem imela. Zadnjič pa sem se videla na fotografijah in me je skoraj pobralo od šoka! Najraje bi zažgala vse slike, ampak takšna sem, ne smem si zatiskati oči pred resnico. Je pa pri vsem tem motivacija padla in ima me, da bi nehala s to dieto in poskusila kaj drugega. Samo kaj?!?! andrinaa
Andrinaa, glavo dvigni in lepo naprej! Nič obupat. Poglej, 18. 11. imamo v Celju srečanju dietnic. Pridruži se nam, bomo kakšno rekli, se nasmejali, izmenjali nasvete in dobili zagon za naprej. Varja tudi ti se nam pridruži na srečanju, če imaš čas. Iz katerega konca Slovenije si? bonaca
Bonaca a lahko tudi jaz...prosim... tuna
Ja seveda lumpika navihana! bonaca
Hvala pridem! tuna
Komaj sem prišla iz te gužve v službi,da se vam malo oglasim.Vidim,da ste bile kar pridne čez praznike,kar pa zase ne bi mogla trditi.Sem se lotila študirat Montignacovo knjigo,pa bere mož naslov-JEM TOREJ HUJŠAM.Parkrat je šel mimo kavča,potem pa le bleknil,da verjetno jaz ta naslov preveč resno upoštevam,ker sem skoz nekaj žvečila zraven.Bo treba res manj jest,pa ne bomo rabili nikakršnih diet.No danes sem kar na sadju,doma pa upam,da sem pojedla vse kar je bilo dobrega,tako,da bom vztrajala. Dušanka,kako lepo je prebrati,da se bolečine poslavljajo.Tudi jaz imam enega takega doma,ki je za šporgertom,sam tolk,da pogleda kaj je v loncih. Bila sem že čist za prmej,da pridem v Celje,pa so nam v firmi vtaknili inventuro,tako,da bodo vsi novemberski vikendi šli v maloro.Pa drugič,saj zgleda,da bom še dolgo na 3MD. Lepo se imejte,pri nas se kaže sonček! jesen
En simpatičen zakonski vic: Zvečer nekdo pozvoni na vrata zakonskega para. Žena je doma in odpre vrata. Zunaj stoji moški, ki žensko vpraša: "Ali znate seksati?" Ženska je vsa iz sebe in mu pred nosom zaloputne vrata. Enako se zgodi naslednji večer. Žena je o dogajanju povedala možu, ta pa se je odločil, da bo naslednji večer ostal doma in moškega pričakal za vrati. Tretji večer je zopet pozvonilo. Žena je odprla vrata, zunaj je bil isti moški, ki je vprašal: "Ali znate seksati?" Žena, opogumljena, ker se je za vrati skrival njen mož odgovori: "Ja, znam!" "Potem pa poskrbite, da bo vaš mož seksal z vami, ne pa z mojo ženo!" No pa še tegale zakonskega: On reče:“Kaj, ko bi danes zvečer malo zamenjala položaj?" Ona reče: "Odlična ideja – ti pojdi peglat, jes bom pa prdela v fotelj pred televizorjem!" Pa še tegale: Pride mož domov in najde listek na mizi: "Dragi možek.Šla v trgovino. Pridem tik tak domov"! Čez nekaj časa pa je možu dovolj in on napiše listek: "Draga žena, šel v bife in pridem cik cak domov"! bonaca
Andrinaa, saj smo vse občasno čisto na psu. Ko ne bi bilo te naše negativno usmerjene psihe bi bilo veliko laže. Imaš srečo, da imaš občutek, da grejo kg dol, jaz tega občutka nimam pa bi si ga strašno želela imeti. S slikami je pa tako - za nefotogenične (jaz) - je bolje da se sploh ne slikamo, ker sami o sebi ne znamo presoditi kakšni smo in nas to še dodatno spravlja v slabo voljo. Ker sem podobno čemerno razpoložena te poskušam potolažiti in imam občutek, da se tudi jaz počutim malo bolje. Bomo videli kaj bo zvečer. Sicer pa je na tem forumu toliko pozitivih deklic, da jim je treba samo namigniti pa te že tolažijo z vseh strani. Kako dobro dene! Hvala vsem. Že samo vedenje, da si opažen je dovolj. Bonaca - sem iz daljne notranjske dežele, kar je tudi razlog seveda poleg službe, da na srečanje ne morem. Bom pa v mislih sigurno z vami. varja
Varja in ostale škoda ker se nam ne boste pridružile. Upam da boste tudi ve iz notranjosti države organizirale kakšno srečanje, pa bomo me prišle k vam, a ne punce? Zdaj grem pa domov. LP tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti