Ločevanje živil 90. dni - 5. del

ZDRAVO, kje pa je na ogled album s slikami , da vas vidim gorenke LP tejci38
Tejci38, pozdravljena. Album s slikami je pod geslom, ki je znano le tistim forumašicam ki se tukaj javljajo vsaj kak mesec, oziroma, bolj redno.Smo se pač tako odločile in je bilo že kar nekaj debate okrog tega Upam, da razumeš in da ne zameriš če ti ga ne damo ker res ni, da bi vesoljna Slovenija gledala kakšne in kako debele smo bile in kakšne smo zdaj. Res upam da razumeš zakaj ni javen. Sicer si pa dobrodošla tudi s svojimi komentarji tukaj na našem forumu. Upam, da nisi jezna. Lep večer!! Hema
Zdravo punce! Ogledala sem si slike v albumu. Pa poznam samo Bebo - pri ostalih pa mi manjka komentar - IME. Veš Hema, tudi jaz sem s tehniko 100 let za mojimi, pa če je tvoj predragi znal prenesti slike v album, bo gotovo znal napisati tudi imena. Naj se potrudi - ti pa ga nagradi tako, kot sama najbolj veš, da ima rad in bo vesel. Lep večer - lep jutrišnji dan - SE BEREMO! VERONIKA Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 30. dec 2005 21:32:45
Veronika, evo imena so že zraven. Saj to znam. Samo sem mislila, da bo katera od ostalih treh dala zraven kakšen komentar. Je pa res bolj zanimivo gledat slike če veš, kdo je kdo. Lep pozdrav. hema
Ja punce, kako ste fejst. No, pa vas že malo več poznam. Any je pa vsak dan bolj suhcena, saj ni za verjeti, kakšna razlika.... Zavidanja vredno, bi rekla. Očitno ste se imele prav lepo, Gorenjke. Kako je fino, če se vas da takole spoznat. No, februar bo skoraj tu -. takrat se spoznamo tudi osebno, a ne? Lep pozdrav vsem iz močno meglene LJ Dušanka
Zdravo punce - res hvala, da ste dobile tudi imena. Bi pa rekla takole: zbrale so se, da se pomenijo kako so za vse večne čase prenehale s hujašnjem in bodo težo le še vzdrževale. Tako ste suhe na sliki, da res ne vem zakaj včasih takšno tarjanje. Ko obelodanim mojo ogromnost, se boste počutile še bolje - se beremo - lep zadnji dan v letu - meni se ne obeta nič dobrega, vse, skoraj vse mi gre narobe. VERONIKA
Jutro! Tudi jaz uživam ob zadnji jutranji kavici letos. Brez nje enostavno ne morem začeti funkcionirati. Malo se moram tudi psihično pripravit na zunanji mraz in gnečo v trgovini, čeprav grem samo po kruh. Sem bila pridna in vse ostalo že prej nakupila. Uživajte, uživajte, uživajte še danes brez slabe vesti. Jutri bo pa itak že vse drugače - saj po novem letu boljše bo. AKNIRAD
Dobro jutro!! Zadnji pozdrav letos!! Punce na sliki ste super!! Od vas kipi dobra volja, ogromno energije, trme!! Kako vas človek občuduje!!Punce le tako naprej in mi gremo za vami in smo z vami! Hvala vam za slike in tebi Hema,ker si jih poslala!!!To nam daje poguma, da nadaljujemo z dieto, ker je resnično uspešna, če imaš dovolj podpore in dobre volje!! Marjetka cvetka mene vpiši na seznam, ker bom kar nadaljevala s to dieto!!! Saj še moram nekaj sklatit dol!!! Na grehe letos ne mislimo več!! Punce lepo se imejte in uživajte življenje!! SREČNO helena45
Sem dolge dneve premišljevala, kaj bi ob koncu leta vam lepega napisala! Bilo je mnogo lepih želja že stkanih in vsem ljudem po svetu poslanih! Nobene nove želje ne vem, zato vsam samo na kratko povem! Naj vas vsak trenutek obdaja ljubezen, naj se vas na daleč izogne bolezen, naj vam srce od sreče poskakuje, naj se vsak od vas vsakega novega dne raduje, naj vam leto 2006 prinese veselje, to so moje iskrene želje! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka
sedaj pa se top 20! 1.Memmy-aknirad 2.Tejčica 3.Tuna 4.Tabina 5.Marjetka cvetka 6.Lisička 7.Ivonja 8.Rožica 9.Beba 10.Encijan 11.Muci 12.Marja 13.Gogy 14.Katti 15.Pika 16.Luna1 17.Rmeli 18.Masenka 19.Dušanka 20.Helena45 Seveda se nam še vedno lahko pridružite,več ko nas bo,bolj bo veselo. Jaz sem pa zjutraj stopila na vago,pa bi bilo boljše,da ne bi.Presneti prazniki,razpihuje me ko balon! A verjamete,da sem se v enem tednu zredila za pet kil Ojoj,to je pa neresnično,sigurno je kakšen vesoljček stal zadaj za mano! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti