Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica,ne si preveč ogledovat medenih hišk,da ti ne bodo začele preveč sline tečt! So pa svetovne,kajne? Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Marjetka jaz sem pa malo gledala forum. Ne boš verjela, brala sem recepte. Odkrila sem nekaj zanimivega, za moje domače (mlečni kruh). In bom mogla preizkusiti, ker so jih zadnjič tako navdušili parkeljni, ki sem jih spekla za miklavža, da so izrazili željo, da bi jaz to spekla kar v obliki kruha. Vendar sem pri brskanju izbrskala recept, ki ga bom preizkusila, mogoče jim bo bolj všeč kot tisti za parkeljne. lp. Grem zdaj enga na eks! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Dober večer, punce moje! Teče, teče vodica. Pa čajček. Še malo bom gledala Bar, potem pa spat, ker se mi zdi da me je začelo zebsti tako kot je ponavadi takrat, ko malo manj ali nič ne ješ. Lahko noč in lepe sanje! bonaca
Dober večer! Še ena na vodi...upam, da nam uspe, kako fino nas je brati, ko nas prime skušnjava po hrani pa hitro na forum! Jaz se sicer slabo počutim zgleda, da sem nekaj fasala, mi je že cel dan slabo, še celo bruhala sem, tako da sploh nimam želje po hrani. Dopoldan sem bila na sadju, potem sem pa eno juhico pojedla...več mi pa sploh ni pasalo. No upam, da bo jutri čez dan kaj bolje, ker drugače bom morala kaj toplega pojesti, da pozdravim svoj želodček...prvo zdravje potem pa postava! Punce super ste z vsemi prigodami in skušnjavami...ampak me se ne damo...v slogi je moč! Bomo že zdržale do jutri popoldan!!!!!!!!! Lahko noč vsem in čim manj skušnjav in omamnih vonjev hrane!!! claudia12
Ja jaz sem še kar tu gor! Danes me boste imele pol kufer! Bonaca tudi mene že zebe ko psa. Sem izkoristila reklame, da si nalijem topel čaj. Seveda nisem mogla mimo računalnik, da ne pogledam sem gor! Pa saj same dobro veste kako je z zasvojenostjo! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Rožica,takoj spat,si čula ti dečva! Bonaca,ti se pa na debelo pokrij,pa stisni se kam! Claudija,upam da ni kakšen virus,ampak samo vpliv polne lune. Grem še jaz na en eks,pol pa spat! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Marjetka, če povem po pravici sploh nisem zaspana. Jutri si spet nastavim uro zjutraj. Pa res ni bog, da se ne spravim nazaj v red. Ponoči se spi-podnevi bedi!!! In ne obratno kot jaz prakticiram. Grem na še en vroč čaj! Danes bom 100% spala z termoforjem. :) Kolikor bom spala. :) Na zdravje! In sladke sanje. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Tudi mene že zebe, pa sem si gretje naštimala na 23 stopinj...še čajček popijem pa grem spat! Saj ne morem verjet koliko nas je na vodi! Pogrešam pa našo Marjanco!!!! Marjanca upam, da si že bolje in nas bereš, ko boš pa pri volji se nam pa vsaj malo oglasi! claudia12
Zdravo!! Da se še jaz malo oglasim. Tudi jaz sem na vodi, samo nisem imela cel dan sadja ampak sem za kosilo jedla riž z grahom- škrobni dan. Me je pa tako nosila luna zadnja dva dni, da to ni res. In se moram malo vzeti k sebi, Če ga začnem bluziti pri hrani se potem običajno niti tu ne oglasim, ker mi je kar nerodno. V ponedeljek sem spekla Muffine, ker sem imela OH dan, samo so potem ostali še za v torek in za v sredo.......... Saj berem vas pa tako vedno, in sem kar dobila spet zalet, ko sem videla koliko nas je danes na vodi, ( pri nas je sicer že dobra za piti, samo se mi je malo uprla in jo prinesem od tam kjer sem bila prej doma, je čista, kot solza) Veš Rožica, tudi moj mož se mi je že smejal, češ; Kulinarika pa hujšanje, kdo je še videl kaj takega. Sicer je pa v vsaki tipični ženski reviji 1/3 mode, 1/3 receptov in 1/3 hujšanja. Zdaj grem pa spat, Jutri pa naprej voda...... Lepo se imejte in lahko noč!!
Dobro jutro vodice Če ste že vse na vodi, še bom pa jaz, vam delala družbo! Pa kaj pol? Bom pa za kosila pila vodo, namesto meseka! Danes pa res ne morem samo jaz jesti! Bom solidarna z vami! Če me bo zeblo, se bom pa možeku stisnila! Encijan, kako te je človek vesel, ko se po dolgem času oglasiš! Pa Rožica se tudi večkrat zadnje čase oglaša! Bravo punce! Lepo se imejte ob vodi! Tuna ti nam poskrbi en vodni vic! Vodni pozdrav helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti