žIVJO!
Lepo pozdravljam vse na teh straneh.Lahko rečem,da ste mi že dolgo prijateljice,saj vas berem že več kot eno leto,praktično vsak dan,pišem pa prvič.Madonca,me je kar malo sram!
Vaše izkušnje so mi večkrat prišle zelo prav,pa tudi nasmejale ste me mnogokrat.
Helenca-tebi bi čestitala za vztrajnost pri teku;Marjanca-tebe občudujem zaradi samokontrole,ki meji že na nemogoče-vse čestitke;Marjetka Cvetka-ti imaš pa res izreden smisel za rime-bravo.Ste pa vse od A do Ž superca,tako,da verjamem,da ste se na srečanju imele super.
Jaz sem šla skozi tri kroge diete-pogojno.To pomeni,da je bil najbolj resen in 100% samo prvi krog,drugi je trajal 2 meseca-toliko je bilo potrebno,da sem dosegla zastavljen cilj.Tretjega kroga sem se naveličala po enem mesecu,čeprav je bil rezultat odličen.
Zdaj je pa vse sorte-2xOH,2Xš,1xB,včasih me prime pa sprovedem kar 4 ali 5 sadnih dni skupaj.Tudi kakšen vodni dan pride vmes-fizično mi je najlažji,psihično pa imam še vedno malo problema(strah pred njim vsaj en dan prej).
Na hitro se bom poslovila,ker se bojim,da bom predolga.Se bom še oglasila in napisala kakšno mojo izkušnjo iz prvega kroga.
Imejte se skrajno lepo.
Še to:pridružila se vam bom na vodi 15.12.
Čao!
MANON