Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ja robida dobro jutro,meni je tudi ob 16.30 OK. Kaj pa ostale pravite? tuna
Izanc je zeno zvečer lezal v pojstli. Ona je pletla, on je pa bral najnovejsi zbornik z veterinarskega kongresa. Izanc pogleda zeno in pravi:"A si vedla, da so ljudje edina ziva bitja na zemlji, pri katerih zenski spol lahko dozivi orgazem ?!" Izanka ga pričakujoče pogleda in pravi:"Aja, no pa dokazi to, če si upas !!" Izanc jo zbegano pogleda in se zamisli. Nato vstane z pojstle in gre iz spalnice, ter pusti pričakujočo zenko Izanko samo. Čez eno uro se Izanc ves prepoten vrne in pravi: "Evo, krava in ovca ga nista imele, za prasico pa po načinu kako je cvilila, nisem ziher !" tuna
Dobro jutro ! Danes pa niste preveč zgovorne. Po moje vas je že zadela predpraznična mrzlica in priprave na žurke. Mene čaka nori vikend v nadeljo pa spanje. Sem ugotovila da se bom vrjetno priključila vaši lunci 15.12. in bom tudi jaz na vodi. Kdaj se že prične luna (ob kateri uri). Naj mi ena napiše da ne bom brskala po forumu. Hvala. Lep dan vsem , posebej tistim ki imate sonce. Pošljite ga še malo v Kranj! any
Meni je tudi OK - v torek ob 16.30, kavica Santana! bonaca
Hojla! Korenzu, 15.12. se lunca prične ob 17.15 uri. Pa uspešno na vodi, mogoče se vam pridružim. Včeraj mi je net delal zelo počasi, zgleda da je pred praznki še internet bolj obremenjen, ne samo me. Lep pozdrav, kdaj drugič več! jankica
Hojla pupe! Pa kaj se z mano dogaja te dni. Sem že drugi dan spala do 8.30 in to je zame N O R O!!! Mala pa je vlekla do 10 ure. Sem šla parkrat prevert če je vse ok, ker že odkar hodi v vrtec ni tako dolgo spala. Ja, fešte, fešte, fešte si sedaj kar sledijo. Mi smo službeno imeli že prejšnji konec tedna v Kranjski Gori, me jih pa še kar nekaj čaka. Bo še veselo. Pa še vsa darila moram nakupit, povsod pa je že taka norišnica da me kar mine. Danes pa upam da zares začnem s peko piškotov. Recepti me že par dni čakajo pripravljeni, ne rata pa mi štartat. Pa upam da bodo dočakali praznike!?! Pozdravček s sončne in vetrovne obale! tejčica
HOJLA Končno so mi odpravili internetni mrk.Sem prebrala vse za nazaj ,moram povedat,da tudi meni kg trenutno stojijo.Upam,da se bodo kmalu premaknile ali pa moram zamenjati baterije.Tudi jaz imam danes žurko,pa sladek dan.Jutri pa sobota in sadni dan.Joj ,take sobote mi delajo probleme.Pa še v kino peljem otroka,ker smo zbirali kode čipsa in sta dobila vstopnici.Jaz se tud pridružujem vašemu vodnemu dnevu 15.12. pozdrav iz sončne okolice KAMNIKA. luna1
žIVJO! Lepo pozdravljam vse na teh straneh.Lahko rečem,da ste mi že dolgo prijateljice,saj vas berem že več kot eno leto,praktično vsak dan,pišem pa prvič.Madonca,me je kar malo sram! Vaše izkušnje so mi večkrat prišle zelo prav,pa tudi nasmejale ste me mnogokrat. Helenca-tebi bi čestitala za vztrajnost pri teku;Marjanca-tebe občudujem zaradi samokontrole,ki meji že na nemogoče-vse čestitke;Marjetka Cvetka-ti imaš pa res izreden smisel za rime-bravo.Ste pa vse od A do Ž superca,tako,da verjamem,da ste se na srečanju imele super. Jaz sem šla skozi tri kroge diete-pogojno.To pomeni,da je bil najbolj resen in 100% samo prvi krog,drugi je trajal 2 meseca-toliko je bilo potrebno,da sem dosegla zastavljen cilj.Tretjega kroga sem se naveličala po enem mesecu,čeprav je bil rezultat odličen. Zdaj je pa vse sorte-2xOH,2Xš,1xB,včasih me prime pa sprovedem kar 4 ali 5 sadnih dni skupaj.Tudi kakšen vodni dan pride vmes-fizično mi je najlažji,psihično pa imam še vedno malo problema(strah pred njim vsaj en dan prej). Na hitro se bom poslovila,ker se bojim,da bom predolga.Se bom še oglasila in napisala kakšno mojo izkušnjo iz prvega kroga. Imejte se skrajno lepo. Še to:pridružila se vam bom na vodi 15.12. Čao! MANON
kaj sem pa zdaj ušpičila,kako se to popravi luna1
Manon, lepo pozdravljena med nami. Tudi jaz sem kar nekaj časa forum samo brala, preden sem se okorajžila in začela aktivno sodelovati v debatah. Te pa to res potegne noter. Jaz imam sicer vsake toliko kakšno pavzo, ampak vedno se vrnem nazaj (z novimi kilami ). Si pa pridna z dieto, da si se lotila treh krogov. Meni niti enega ne uspe speljat do konca in upam da bo z novim letom kaj boljše. Pa 4-5 sadnih dni skupaj tolčeš!?! Kako pa vzdržuješ težo? Res se nam še kaj javi in deli z nami kakšno izkušnjo. Pozdravček! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti