Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kje ste pa danes vse, Nič se niste oglasile že 3, TRI ure. Krilo je šlo v razrez, sem pa shranila ene hlače ki so še bolj obupne. Sem pa do zdajle šivala: eno šivanko zlomila, eno skrivila, Zlomila en tist plastičen štulček ko je ta spodnji sukanec gor navit, Na mobitelu porabila en kup denarja, ker sem vesčas klicala mami kako se kaj naredi, Najbrž sem kriva še za kakšen njen siv las. No uglavnem jutri naprej. Sicer pa drugače sploh ne znam šivat, a ste opazile.(po poklicu sem mizarka). Pomembna je pa vztrajnost kajne Danes sem sadna, in sem prav vesela, ko sem možu naredila pico in je nisem nič probala,Je pa tako lepo dišala, mmmm.Sebi sem naredila kroglice iz suhega sadja, pa jih počasi zobam, vsaki 2 uri malo. Claudija, kako gre, A že kaj plavaš?? Držim pesti Mejte se. hema
Živjo punce! Kje pa ste vse? Jaz še kar vztrajno plavam v čaju z limono, sem popila 2 kavici, lakota me pa nič ne daje. Saj dopoldan v službi ni tak problem, ker imam vedno ogromno dela in se zamotim. Bolj me skrbi kaj bo popldan doma, pa še prehlad me malo daje. No saj bo...še enih 6 ur preživim potem grem pa spat....jutri pa mesek!!!!!!! claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 30. nov 2005 15:13:48
Hojla! Jaz sem se pravkar najedla pasulja!Mmmmmmmmm je bil dober.Sicer bi pasala zraven kakšna kranjska,pa nič zato pade zvečer,ha,ha,ha Claudia,jaz držim pesti zate,ti pa kar vztrajaj,še mal pa bo večer,pa noč in mimogrede bo nov dan! Helena,Dušanka,sta se najedli meseka in ! Še enkrat vama čestitam,le tako naprej! Marjanca,zdaj mi je pa končno jasno,zakaj imam vsake tri tedne prisluhe in čujem oddaljeno čmokotanje in mlaskanje. Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Lanes,je računalnik že popravljen! Zadnje čase pogrešam tudi kokos!Punca,javi se kaj! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Hojla, nimam še računalnika. Spet sem šla malo k sosedom na branje. Na hitro sem preletela vaša sporočila. Dobrodošle vse nove in le pogumno naprej. Čestitke vsem vztrajnim. Bravo Bojan. Jaz sem ponedeljkov sadni dan sremenila v škrobni dan (zaradi slabega počutja), zato sem danes na vitaminih. Bacilčke sem pregnala. Claudia ne pozabi še mene napisati na seznam za srečanje v LJubljani. Toliko za zadaj. Komaj že čakam na računalnik. Imejte se. LANES
Živijo, tudi jaz sem danes sadna, ampak sem za kosilo pojedla skledo solate. Menda ne bo narobe, saj so to tudi vitamini.Zvečer pa mal ananasa pa spat.Zdaj grem pa likat, imejte se, vas zvečer še berem, obvezno, je že ritual pred spanjem. No, Lanes se je javila, dolgo že nisem brala nič od Majde in od Robide. Kje se skrivata, punci? Čestitke,Helena in Dušanka in seveda Claudia, za uspešne vodne dneve. Jaz še ne vem, kako bom to speljala. No, se beremo zvečer. LP Rmeli
Hojla! da se še jaz malo pofočkam. Moram priznat da sem v taki časovni gužvi da vas komaj sledim. Vsem čestitke za preživete vodne dneve. Jaz sem za enkrat zaključila z dieto. Zdaj samo vzdržujem težo. Upam da mi do naslednjega poletja uspe sklatit kakšen kilogramček da bi se mi prikazala magična sedmica na tehtnici. Bom pa udarila kar malo daljšo pavzo da se telo stabilizira na tej teži ker sem ugotovila da s prisilo nič ne gre. Naj povem da so mi na pregledu krvi ugotovili da imam PREMALO HOLESTEROLA in Železa. Hemoglobina pa v nasprotju kar 146 kar je kri za vola ubit. Sploh nisem vedela da je možno da ima človek lahko premalo holesterola. Mi je zdravnica rekla da sicer to ni nič narobe je pa to posledica diete. Dobesedno mi je rekla: Ste pa udarili hudo dieto. Sem brala da ste kar vsa oblačila iz prejšnijh obdobij likvidirale. No meni se je zgodilo da sploh nisem imela danes kaj za obleč. Šla sem k ginekologu in včeraj ugotovila da sploh nimam nopbenega krila. Mal je nerodno da greš v hlačah. Sem v omari našla enega izpred 10 let pa še to je bilo št. 46. Še dobro da je bilo samo za 5 min in sem imela čez mikico da se ni videlo kolko mi je preveliko. Sicer se pa strinjam da je dobro kakšno stvar prihranit ne za to da bi se zredile nazaj ampak kot jaz rada rečem v spomin in opomin na čase pred dieto. Sama imam spakiranoi škatlo cunj na podstrehi. Ko bom 100% da se ne bom več zredila jih bom nesla v kontejner humane! sedaj pa spet letim na delo! V prihodnji dneh bom bolj malo prisotna na forumu, ker se mi začnejo špilanja z bendom. Vsi vikendi so polni poleg tega še kdaj med tednom. Saj še jest ne bom imela časa. Bom pa na račun tega mogoče izgubila kakšen kilogramček. Lepo se imejte! any
Dober večer, no skoraj večer! Claudia12 bo skoraj zaključila vodni dan, pa kako lepo ji gre, kar brez težav, jaz pa sem bila tako lačna včeraj. Marjetka cvetka, spremenjena prehrana - namesto morskega psa sem imela dve mali konzervi zelenjave z ribo, kos kruha, juho iz kocke in zeleno solato. je bilo dobro. Obožujem tiste rumene konzervice zelenjave z ribo, sem jih pogrešala. Včasih sem jih imela za zajtrk. Rmeli, vodne dneve boš speljala več ali manj enako, kot mi vsi, eni smo bolj lačni, drugi so večji heroji, vsi pa smo na istem - NE JESTI, SAMO PITI! (eni smo tudi prisiljeni malček pogoljufati!!!) Lanes, pa daj, zrihtaj že računalnik, saj smo vsi zasvojeni in ga pač NUJNO potrebujemo! Hema, si se prekvalificirala v šiviljo? Da le še mašine ne fentaš. Je pa krasen občutek, kol človek oža, a ne? Marjanca45, Encijan, Beba, Verovnika, Any - same shujšane punce - pridne ste in pazite se. Any, ti nam pa boš lahko na srečanju v februarju kako zašpilala, a? Vsem sporočam, da je Majdad v redu in se bo oglasila, ko bo utegnila - pa saj tako veste, da upokojenci nimamo prav nobenega časa . Sedaj pa malo počivat, nogice pogrešajo posteljo, zvečer se pa še beremo! Bodite maksimalno lepo! Dušanka
Rmeli, kdaj pa imaš vodni dan? Jaz ga imam 9. 12 ,drugega, Any, tale tvoja kri je pa prav super. Pa naj še kdo reče da ta dieta škoduje zdravju. Dušanka, mašina je zaenkrat še cela, ne ožat pa sploh ne znam. Krilo je bilo pa že bolj staro pa še čist preveč preveliko (22cm v pasu) Je bil pa men zelo všeč materijal, žamet in sem nardila torbo za v šolo. Me je zdej pozim začel v roke zebst, ko nosim mapo v roki. Pa sem predelala kiklo. Saj pas sem pa spravila. Hema
Hema, za ožanje zadev sem se pa jaz že specializirala in mi gre kar dobro. Rada tudi predelujem stvari, težave imam s krajšanjem, plašč sem skrajšala (bil je zelo dolg) in stoji sedaj tako grdo, da bom morala vse še enkrat razparati in zarobiti, dobro pa je, da je vem, kje sem pogrešila. Sicer pa, na napakah se učimo. Z mojimi kilogramčki ni nič novega. Lep pozdrav vsem riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti