Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ja Marjana to točno to. Mi je še predobro poznano... Encijan tudi jaz nimam volje, do kuhe nič mi ne diši, pa vseeno ne vem zakaj ne morem speljat in začet stvari tako kot je treba. beba iz tvojih ust v božja ušesa! Še bolje v moja ane? :) lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Pozdravljene, sploh ne vem kje naj vas začnem brat. Sem na hitro skočila na tatstov računalnik, ker je moj še na popravilu. Danes sem na sadju. Upam, da ne bom zbolela, ker me začenja sumljivo boleti grlo in glava, pa zelo utrujena sem že cel dan. Je pa res, da je za mano zelo naporen vikend. V petek zvezer sem se peljala v Sežano na obisk. Ponoči pa sem vozila nazaj v Celje. Katastrofa. Od 1. ure zjuraj do 5. sem se vozila od Sežane do Celja, potem pa sem zagreznila v snegu na cesti 3 m stran od naše hiše, ker je bil previsok sneg in nisem mogla zapeljati pred hišo. Z mojim sva eno uro lopatala snag, da sem lahko zapelala s ceste in parkirala avto. Spat pa sem končno šla ob 6. uri zjutraj. Najhujša pot je bila od Sežane, ko Ljubljane, ko so me tovornjakarji prehitevali in nekaj trenutkov nisem nič videla, poskušala pa sem se obdržat na cesti in ne zavirat. Nočna mora. Hvala bogu, je vse za mano. Sem mogla malo postokat, ker mi je bilo tako hudo. Kako ste pa kaj ve, si bom pa prebrala, ko dobim računalnik. Baje, da bo jutri popravljen. Upam. Veliko sreče na cesti, čim več zdravja in vztrajno pri dieti. Jaz se napolnim z vitaminčki, vzamem lekadol in grem spat. Danes ne grem na fitnes. Imejte se. LANES
Hojla! Kako kaj punce,ste vredu? Dušanka,Helena,jaz že danes držim pesti za vaju! Beba,vsaka čast ti!Tole pa ni od muh.Vse čestitke!In,hvala,da si dala te fotke v album,to ti pa da motivacijo! Punce,pa ne mi tolk zbolevat.Dejte,pošljite vse viruse daleč v vesolje,da jim ne bi nikoli več prišlo na misel,da bi se lotili 3md-jevk! Lanes,to pa je bila prava adrenalinska vožnja! Lisička,tudi jaz zdržim na orbiju petnajst minut,potem pa se naveličam. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Hvala, Marjetka cvetka Vsem vnaprej voščim praznike Bojan Z.
lisička, beba, GOGA VRHOVŠEK- hvala! Vsem ostalim pa, le tako naprej, se obnese, če vztrajaš - dieta je super Bojan Z.
Hvala Marjetka cvetka!! Zate, tudi jaz držim pesti, da nadaljuješ z orbitrekom!! Važno je, da si vsaki dan na njem, ko ga zljubiš pa podaljšuješ!!Tako sem delala jaz, ko sem začela teč!!Vzačetku mi je bilo grozno težko teč, sedaj ne mine dan, da ne bi tekla!! Bojanz vse čestitke še iz moje strani!!! Dušanka, Goga smo ali nismo!! Lep večer in mirno noč vam želim!!! pa-pa helena45
lisička, beba, GOGA VRHOVŠEK- hvala! Vsem ostalim pa, le tako naprej, se obnese, če vztrajaš - dieta je super Bojan Z.
Hojla! Helena,svojih petnajst minut orbitreka sem že dala skoz,potem pa še nekaj trebušnjakov.Zaenkrat mi je petnajst minut kar zadost,kakšen teden bom toliko časa gonila,potem bom pa poskusila mal podaljšat. Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Če imate čas glejte na 2 programu oddalo o Atkinsonovi dieti.Zanimivo. hema
Pismo, se je ravnokar končala. Sem jo zamudila. :( lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti