V Ljubljani ta trenutek tudi ne sneži več, tako da upam, da bomo vsi skupaj srečno prispeli domov.
Je bil pa tale vikend snežen, da že dolgo ne. Ampak priznam, da sem vesela, da je bilo toliko snega v soboto in ne kak dan čez teden. Marjanca, pa še kakšna vozačka bi se strinjala z mano, a ne? Odkar sem se preselila na Štajersko, vedno močno upam, da bo sneg padal čez konec tedna in doslej se ne morem kaj pritoževat, saj niti enkrat nisem zamudila v službo. Ups, zima je še dolga, se bom raje nehala hvalit. V glavnem, rekreacije je bilo pri nas za vse dovolj.
Punce moje drage, še enkrat bom rekla, da sem 3.1.2006 NAJBRŽ tudi jaz spet z vami, če mi uspe že prej, pa še toliko bolje. Morda mi uspe izpeljati par ciklov po 4 dni, tako za nabiranje "korajže", ker tole pa res ni več ničemur podobno. Včeraj sem za zajtrk pojedla 2 ocvrti jajci na oko, po moje jih nisem jedla vsaj že 2 leti, zdaj pa za zajtrk!! Ampak sem si rekla, da bom nekaj časa skušala upoštevati take močne želje, ker je telo kar vpilo in se nisem mogla prepričati za kaj drugega. Sem pa precej brez volje, najraje ne bi nič kuhala, ker imam vsega čez glavo, sploh pa kombiniranja. Pojma nimam, pa ravno zdaj med boleznijo se mi to zgodi. Ko bo tale zoprn občutek v prsnem košu izginil in me grlo ne bo več bolelo, bom upam razmišljala spet drugače. Po drugi strani pa je res, da so moji zajtrki že več kot 2 leti sadni (ne vem, če je bilo vmes 15 ne-sadnih), in morda bi morala malo prekiniti.
Lisička, tudi jaz sem bila brez vročine in me zdravnica sploh ni jemala resno, pa takšnega kašlja sploh ne pomnim in kako zoprno me je skelelo v prsih, par dni sem samo spala, pa kašljala. Noro! Ne predstavljam si, kakšna bi bila v službi, ampak o bolniški lahko le sanjam, dobro da imam še nekaj dopusta od lani, čeprav ga nisem nameravala porabiti za ležanje v postelji.
Hema, sneg imam rada, če sem zdrava, lani sem prav uživala v teku in hoji po snegu, letos pa moram reči, da se še nisva spoprijateljila, malo prehitro je prišel zame. Tebe pa najbrž precej kuha, angina tudi ni prijetna, kajne?
Beba, bravo na kubik! Saj je bila že cifra fascinantna (-50), ampak slike so pa še bolj zgovorne! Le tako naprej...