Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Pozdravljene! Ja kam pa ste se izgubile? Nič ne pišete več ali ste mogoče obupale? Ma dajte no, saj pa ste prave ženske!
Evo moje poročilo. Včeraj sem imela vodno dan. Uspešno in brez grehov sem ga prestala. Celi dan sem pila samo vodo, zvečer pa me je zeblo i sem popila pisker vročega čaja. Pa je bilo takoj toplo.
Danes sem se tehtala in mi tehtnica po vseh grehih preteklega meseca kaže -3kg. Super! Tako da sem skupaj shujšala -9kg. Neverjetno!!!!![]()
![]()
Zato pa so mi hlače kar prevelike, v obrazu pa sem neka shujšana, mi je rekla soseda, ki ne ve, da sem na dieti, hehe![]()
Dajte, javite se kaj, tudi če ste nezadovoljne ali pa srečne. Delite izkušnje. Skupaj je lažje! Pa še cel mesec imamo pred sabo.
Nekaj me zanima. Ima mogoče katera e-obliko knjižice za vzdrževanje diete ali pa mogoče skenirano? Jaz sem eno dobila od planetk pa mi je noče odpreti, še manj sprintati. Lepo bi prosila, če jo katera ima, da mi jo pošlje ali pa objavi kar tule gor.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Burek z lahko solato

Veganske palačinke