Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! V kruhomatu se mi peče kruh,v pralnem stroju pere perilo,zunaj rahlo sneži,jaz počasi grizljam jabolko in uživam v miru in tišini. Bom probala tudi danes zalaufat orbitrek.Naštimala si bom muziko,pa bo šlo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Dobro jutro...Helena in Dušanka sta zopet zgodnji, kot ponavadi. Tudi jaz sem danes z vama na oh, za kosilo bo paradižnik in slani krekerji, kaj bo pa za večerjo pa še ne vem. Sem vas brala kako debatirate o kakiju in sem ga zjutraj kupila za zajtrk, pa imam vsa kosmata usta, ker očitno nisem dovolj zrelega kupila..saj je bil mehak, samo zgleda, da ne dovolj, tako, da se bom jaz kar jabolk ali pa mandarin za zajtrk držala. Korenzu res si zaslužiš pohvale, želim ti tudi uspešen vodni dan danes! No tudi moj orbitrek je že brez cunj in veselo čaka, da se spotim na njem...upam, da bo danes to dočakal. Bonaca tudi mene zanima kako prakticiraš prehranjevanje, če ješ kosilo šele ob 5. Jaz sicer to počnem tako, da v službi večinoma jem solate, pa potem doma okoli 6. kaj konkretnega, toplega..v bistvu sem zamenjala kosilo in večerjo. Marjanca kje si pa ti danes? Jaca in ostale bolane...upam, da ste danes že bolje! claudia12
Mislim, da bom skoraj cel februar doma. Če imate željo, bi mi odgovarjalo najbolj v Ljubljani, pa še center Slovenije je v vseh pogledih. Za celjanke, primorke ali dolenjke, štajerke, prekmurke, gorenjke, primorke.... tam lahko prespim. Migla
Super Migla, no Ljubljančanke, katera bo stopla v akcijo. Juhuhu, se že veselim, našega srečanja v februarju. pa še Dušanka se nam bo lahko pridružila. Juhuhu, juhuhu...tralala...hopsasa.... LP tuna
Punce ni problema..se jaz javim za organizacijo. Vsake prostovoljke bi bila pa zelo vesela. Lahko gremo recimo v mehiško restavracijo. Zbiram predloge! claudia12
Živjo OK Migla bomo že kaj poštudirale da se dobimo februarja nekje v Ljubljani,pa še Dušanki bo to odgovarjalo .Pred tem srečanjem je rekla da bi se nam pa v Ljubljani pridružila. Fino bi bilo če je kakšna iz Ljubljane da bi to speljala če pa ne bom prevzela to jaz.Malo razmislite o tej ideji pa poklepetamo kako in kaj. Štajerke upam da se strinjate z to idejo. Čao jaca
Ampak ste pa hitre dokler sem jaz napisala kaj mislim ste tovi že vse spravile na računalnik.Klavdija ideja je super Jaz pa sem razmišljala o turški restavraciji samo se zdaj ne spmnim imena.Tudi mehiška kuhinj je za probat upam da bo vsej toliko dobra kot kitajska. Čao jaca
Ohoj punce, vidim da ste se imele tako fino, da se že menite za čez TRI mesece...Ker sem tudi jaz iz Ljubljane, se javim kot dodatna pomoč Claudiji! Meni je tudi dobro v mehiški, v turški pa še nisem bila nikoli...zna bit dobro samo precej nasitno...če pomislim na bosansko kuhinjo! Nič šibam, ampak saj skoraj vsak dan preberem, tako da preveč ne zamudim, ker se drugače preveč nabere... Imejte lep dan, pa pazite, da ne boste imele mokrih nog!! Sarica
Super Sarica...torej forumke midve se prostovoljno javiva za organizacijo...časa imamo do februarja še dovolj...tako da se nam bo zagotovo uspelo uskladiti kdaj in kje se dobimo!!!!! claudia12
Juhuhu, se že veselim, našega srečanja v februarju. Kaj bomo pa jedle je meni čisto vseeno, samo da bo malo bolj toplo kot je bilo v kitajski. S-mejte se! tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti