Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Veš levinjav jaz vsak dan grešim z mlekom v kavi, naj ne bi pil mleko vsak dan ampak meni brez ne gre, kava pa more biti. Ampak glih tko grejo kile dol zato se sploh ne sekiram, če spijem tistih par požirkov mleka. Sicer jo pa spijem samo zjutraj enkrat na dan, popoldne je pa sploh ne pogrešam več čeprav sm jih bila zmožna spit tudi po štiri, aja pa brez sladkorja mi tudi ne sede-rjavega seveda. Na cd-jih je pa telovadba zelo prilagojena in prav nič ne gre hitro, če zmorem jaz halo. Sm se glih natelovadila. Pa še v slovenščini maš tko da men je res super in sem vesela, da sem končno nekaj pametnega si kupila, ki mi lahko samo pomaga z malo truda. Bomo videli. PA,PA... darja2
Živjo punce! Vidim da ste kar pridne. Tudi jaz se vsak večer prepričam, da zjutraj pričnem z pilatesom, pa do sedaj še nič. No danes imem še možnost. Sem pa nekako na istem kot ti Strelca, tudi jaz nimam prostora. Vendar si jaz pravim da je vsak izgovor dober, če bi hotela, bi se verjetno že našel. Navsezadnje pa imam pilates v slovenščini, tako, da tudi ni tako pomembno da res lep vidim ekran, bo treba poiskusiti tako da vsaj malo škilm na ekran. Imam tudi pilates holističnega centra, kot veliko angleških verzij Winsorja, imam pa tudi slovensko in se mi ne zdi da šli pre hitro. Všeč pa mi je tudi Cindy Crawford Oblikujte svoje telo je bolj arobika al kako bi rekla. Tudi tri različne vadbe na enem cd-ju. Super vse imam samo voljo za začetek še iščem, Dobro je vsaj to, da grem vsak dan na hitro hojo in da se trudim z trebušnimi mišicami, čeprav vem da bi lahko za svoje telo storila več. Mi pa smo danes sadne, kaj boste jedle. jaz sem si zadnjič skuhala brokolijevo juho in mi je odlično pasala. Se mi zdi da sem tudi ostalega sadja manj pojedla, ker mi res paše topel obrok. Danes razmišljam o praženem kislem zelju, za ostale pa še pečenice in krompir v kosih. Lep dan. Rožica
No ja!! Res je vsak lahko kaj naredi za svoje telo in dušo, jaz grem ponavadi zvečer ko naša dojenčica že spi na fitness, starejšo hči pa potem ati v posteljo spravi. Drug teden bom tudi jaz začela s pilatesom, upam da bo moja Zalika spala čez dan, ker je kar malo čudna kar se tiče spanja čez dan, ker mi ponavadi spi samo pol ure na vsake 4 ure . Jaz imam jutri sadni dan, tako da se že veselim, da bom lahko papcala kivije,... Še malo pa bom imela vodni dan in mojih prvih 30 bo mimo, še 60. Smejte se in lepo se imejte. Levinjav
Mam eno idejo a na sadni dan lahko ješ Frutke, saj veste otroško hrano?? Ker moja poje vedno samo polovico in potem noče več, frutek moraš pa porabiti v roku 24 ur. Levinjav
Po moje lahko, stran pa ne bomo metal, a ne? Saj to je pa ja kvalitetna hrana, tudi če je dodano malo sladkorja, ga v polovički kozarčka ni toliko, da bi se ti od tega zredila. jankica
darkad je napisal/a:
Darja2, tudi jaz sem razmišljala o pilatesu na CD-jih - potem se splača kupiti? Ali je to komplet skupaj s knjigo in kje si kupila? Sama sem gledala knjigo in CD, pa se sploh ne spomnim, kje! Tudi jaz želim lahko noč! LP P.s. Kepca - čestitam! Kar lepo si tiho, kilogramčki se pa topijo, kaj!? darkad
Vsem skupaj en lep prisrčen pozdrav ... vsem, ki vas zanimajo vaje pilatesa, bi rada sporočila, da se ga NE SPLAČA KUPOVAT, ker ga lahko prek programčkov za nalaganje glasbe, filmov in drugih podobnih stvari, potegente od drugih uporabnikov ZASTONJ ter prihranite 15.000 sit (toliko namreč stane z dodatkom za tiste, ki predhodno ne telovadijo ali obiskujejo fitness centrov)!!? Kot sem že omenila, tudi sama vadim pilates in sem navdušena ... Sicer sva z dieto pričela skupaj s fantom 11. septembra, zaključila pa bova 9. decembra. Do zdaj sva zelo uspešna (jaz sem izgubila 20 kg, fant pa 21 kg), več o tem pa na predhodnih straneh tega foruma (530). Le pogumno naprej in se slišimo. CavCav, SuziKa Sporočilo je spremenil(a) skarni1 dne 29. nov 2006 13:43:40
Jaz tudi kar pojem frutek, ki ostane od male mišike sploh sadnega, pa men je tud dober. Mislim, da ne bo škodovalo,če ga pojem tistih par žlic, poje ga pa zmeraj samo pol. Kolk maš pa starega otročka levinjav? jaz pol leta. darja2
Ja skarni1 res se najbrž da tudi dol z neta potegnit pilates in res je da lahko prišparaš sam meni pa ravno trak največ pomeni, ki ga dobiš samo v paketu. S trakom telovadim in mi gre lažje. Brez traku pa pač ne zmorem teh težkih vaj, mam preveč zaloge iz nosečnosti in se borim, da shujšammm in sem na dobri poti. Zdajle sem se pa glih piščančka najedla pa ful zelenjave in solatko. Njami je blo dobr. darja2
SKARNI1 TEBI IN TVOJEMU FANTU PA ČESTITKE ZA IZGUBLJENE KILOGRAME. darja2
Jaz imam pa danes super sadni dan. Za kosilo sem pojedla 5 medenjakov. Sem morala poizkusiti, če so trdi. Nevem jaz imam pilates z neta. Mama pa je kupila original, vendar v Winsorjevem paketu ni kakšnega traka, le knjižica,... in dnevnik če se ne motim. Ki pa se prevtako dasta potegnit z neta. Ali obstaja več različnih paketov? Mi imamo to zadnjo sinhronizirano verzijo. LP.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti