Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Priv, kaj pa če bi tudi ti začela kar danes? Malo bomo zamižale, če nisi imela sadnega zajtrka, pa nič zato. Tako bosta z Levinjov lepo usklajeni in še lažje bo! Srečno obema! jankica
Ja Priv, moj cilj je izgubiti malo več kilogramčkov kot pri tebi. Sicer sem jih že nekaj, rada pa bi jih še več. No, moj cilj je izgubiti 13 kg. Upam, da mi bo uspelo. Pa tebi seveda tudi. Definitivno se je lažje držati diete, ko si še na pododniški, kot če hodiš v službo. Zato čestitam vsem tistim sotrpinkam in sotrpinom, ki so v službi in se držijo diete. Levinjav
jaz bi bila za da bi danes začela, ampak sem poleg veliko sadja danes pojedla za malico sendvič z cabbato, tako da ne vem če bi lahko bi to dobro. kakorkoli že pa bom 100% začela jutri. petra priv
joj tale škrobni dan mi prou nč ne paše. vsi ostali dnevi so vredu, samo ta mi nekako ne gre najbolje. bolj malo idej imam za kuhanje, pa tudi tako jih ni tako zelo veliko na netu (sm zbirčna ja, sej vem) jutri pa komaj čakam da bom jedla testenine s pelati in za večerjo tortico juhuhuuuuuu (mi manjka sladkorja) Strelca
Strelca par idej za škrobni dan: -segedinova juha(40dag kislega zelja,3krompirji) -riž z zelenjavo(12dag riža,parad.,čebula,česen,2žl.koruze) -praženo kislo zelje+2 kuhana krompirja -cvetačna juha(1mala cvetača,3krompirji,čebula,pest riža) -dušeno zelje,par. mezga,2krompirja -polnjene paprike s krompirjem -ješprenj v solati(paprika,kumara,paradižnik,čebula)ali 15dag riža -zelenjavna juha -krompir s solato -riži biži(12dag riža,2dcl graha) -zelenjavna kremna juha(30dag zelenjave,3krompirji,1čebula,česen) -jota,koruza,koruzni njoki,ajdovi žganci,polenta,prebranec,krompirjev golaž,puding Upam,da sem ti mal pomagala. LP tanja69
Hvala tanja69, mam tut jst to knjigico hehe :) Zanima me, če lahko ješ potem ajdove žgance in posiljeno zelje skupaj, kot se to tudi drugače je? Drugače pa.. tanja69 kako kaj napreduješ? Jst ne vem al je to normalno al ne.. sam men dans že cel dan skoz neki po želodcu kruli, pa sm jedla tko kot je napisano.. upam da je to vsaj dober znak. Malo me matra, ker ni nič sladkega do sedaj bilo.. joj jutr bo pa tortica juhuhu! Strelca
Hojla! Punce,le tako naprej. Tanja 69,tvoje ideje za škrobni dan so vredu,samo na koncu tisto zadnjo vrstico bi popravla.Koruzni njoki,polenta in ajdovi žganci so jedi,ki jih jemo na OH dan,puding tudi,seveda kot sladico. Torej strelca,ni problema,lahko ješ ajdove žgance in posiljeno zelje,ampak na OH dan!!!!!!!!! Si pa lahko na š dan poleg naštetega privoščite še lečo in čičeriko,grah,fižol. http://kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6089 Želim vam uspešno hujšanje! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Levinja kako si preživela prvi dan diete. Jaz štartam danes, tako da sem se psihično že pripravila, čeprav sem že lačna. Samo z vodo se bom morala malo posiliti pa bo šlo. Drugače pa vidim da s pripravo jedilnikov ne bo 6težav saj so punce zelo pridne pri dajanju idej. Lep pozdrav, Petra. priv
Pozdravljene Da se malo javim.Prebrat za nazaj je kar veliko,kolikor sem videla,je veliko novih.Samo na hitro povem,da sem z svojo težo zadovoljna, sicer sem zaradi selitve pač prekinila dieto,drugi krog,še vedno pa vzdržujem težo,in tistih -20 še vedno drži in sem zelo zadovoljna.Sicer sem imela sedaj zastonj rekreacijo,ki je skrbela za težo.Veliko uspeha vsem novim. Saša
Prvi dan preživet brez ne vem kakšnih problemov, vendar sem se danes zjutraj zbudila blaaaaazno lačna. Pojedla sadje in sedaj je v redu. Levinjav

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti