Joj punce, sem se tako razveselila, ko sem odprla forum, ker ste tako veliko napisale!
Kar se tiče mojih KT: imela sem pregled 1ga oktobra in sva z ginekologinjo ugotavljale, zakaj sem se toliko zredila in prišle do zaključka, da so več ali manj krive tabletke. Eno leto že jemljem Logest in sedaj ne pridejo več v poštev, ker imam čez 90kg. Ni mi pa nič rekla, da jih naj preneham jemat, da mi bo druge dala.. nič od tega! Tako da jih bom dva meseca še jemala, kolikor jih imam doma, potem pa jo bom vprašala kako pa kaj, ker mi je tako naročila. Še dobro, da imajo v DM-ju v akciji sadne kondome

No tale link: Jejte doma in ne boste se zredili, čist ne drži, ker mislm da večina slovencev še vedno je doma in si bolj redko privošči luksuz v gostilni.

Moj prvi dan diete se kr uspešno odvija. Sem ravno pojedla kosilo: naravno pečen piščanes + motovilec + košček kruha in potem še šalca čiste domače juhice.. njamiiii.
Za jutri bom pa malo pogledala kaj imam na jedilniku. Mi je prav zabavno, ker si kuham sama in nabijem muziko pa migam zraven, tko da tut tkole porabim kalorije

Strelca
Sporočilo je spremenil(a) Strelca dne 06. nov 2006 14:49:45