Pozdravljene punce in fant, če je še z nami!
Teta fani jaz bi tudi.
enkratne ste vse po vrsti...., saj sploh ne vem kaj naj vam napišem.
To da se nisem mogla prijavit in da mi je kar prijalo da se nisem mogla, ker sem grešila po celi črti. Danes sem končno 3 dan na pravem prehranjevanu in imela bom OH.
Jutri sadje potem pa POLNA LUNA!
Kaj berem? Saj ne morem verjet?! Nebomo koliktivno na vodi za polno luno???? Pa kaj je zdaj to? Je maj kakšen poseben mesec.
Jaz bom v soboto na vodi, če se mi pridruži še kdo bom zelo vesela.
Tana2 jaz sem vsekakor zelo zadovojna s tem načinom prehranjevnaja in vsekakor ti ga priporočam, sploh, če si se odločila, da korenito spremeniš življenje na dolgi rok. Vse je odvisno od tvojih ciljev, želja, .... vsekakor je dita prava tudi zate. Pridruži se nam!
Vsak je včasih v rahli krizi in vdi vse samo negativno pa ni tako. V življenju sta vedno dve možnosti lahko vidiš pol prazen kozarec ali pol poln. Vse kar lahko rečem je samo začni!!!!
Boš videla da se bo optimizem, samozavest, samospoštovanje,... večalo z vsakim izgubljenim kilogramom.
Mislim, da vse kar ti je želela povedat Marjetka je, da smo ti tu da ti pomagamo s podporo, če se boš odločila za našo družbo, res pa je da je vse odvisno od tebe, vse je v glavi.
Vsekakor izgovor, da nimaš časa zase ni dober, čeprav se večkrat ko nam to paše oklenemo vsakega pa čeprav bi ga pes na repu prinesel, tako pravijo,..., to pa predvsem zato, ker ne želimo videti renice. Ni res, da si kakeršna si, ker nimaš časa zase, če imaš čas vsesti se za mizo in pojesti kosilo, potem imaš čas zase in tudi čas, da si pripraviš zdrav obrok in storiš nekaj zase. Če imaš čas narediti si sendvič ob delu, ko vsi spijo lahko namesto tega narediš 10 počepov, ker imaš otroke imaš veliko obveznosti, ki pa jih lahko združiš z sebi koristnimi, kot pravi Tuna...
Skratka nasevtov je veliko, ki pa bomo jih reševale, če se nam pridružiš. Vse je odvisno od tebe, naredi prvi korak in spremeni prehrano!!! In ne se izgovarjat da nimaš dovolj časa, da bi izvajala takšen " zdrav" način prehranjevanja, saj za začetek je to vse kar moraš storiti.
Poglej našo stran, kjer je veliko linkov, do koristnih informacij, premisli kaj resnično želiš v življenju, ker pri tej dieti ne gre za neko hitro predpoletno dieto pač pa za korenito spremembo življenskega stila, čeprav to na začetku diete ni vidno, pa je tako, saj na vse zadnje ne gre samo za 3 mesece diete, ampak za način prehranjevanja, ki se ga je potrebno držati, če želiš ohraniti pridobljene kilograme.
Vsak dosežen cilj te žene še k višjemu cilju,... kar pripelje tako daleč, da se popolnoma "anti šprtno" naravnane osebe začnejo redno ukvarjati z njim in lahko rečem, da postaneš kar malo odvisen od njega. Vsekakor pa je vsak začetek težak, tako prehranjevalni kot športni... zato pa smo tu da si pomagamo, da se spodbujamo,.... Če se v življenju vidiš nekje v zgoraj zapisanem, se nam vsekakor pridruži ne bo ti žal.
Kar ti lahko potrdijo vse na tem forumu.
http://users.volja.net/kulinarika/
LP. Rožica.