Ločevanje živil 90. dni - 5. del
).
Za malico sem pojedla eno jabolko, sedaj pa uživam v kamiličnem čaju in čakam na rižotko.
Zjutraj sem (po dolgem času) ponovno stopila na tehtnico in bila prijetno presenečena. Nazadnje mi je prisodila 62,4kg, danes pa samo 61.7
.
Jupiiiiiiiiiiiiiiii, če katera želi se lahko pride k meni tehtat
, saj je moja tehtnica zelo, zelo prizanesljiva.
Pa še moj unikatni podpis
blažkaa
vsem puncam,ki ste ful pridne in vzdržljive v tej dieti.Danes je moj četrti
dan to se pravi sadje na sadje v zmernih količinah.Moram se kr pohvalit,da ni bilo prav nič grehov in upam da bo tako tudi v bodoče.
ANN vidim ,da si zelo aktivna tudi pri telovadbi in da redno hodiš kar je zelo pohvalno tudi sama se bom morala malo spravit na moj orbitrek,ki me prav postrani gleda ko grem mimo njega haha.
Blažka z veseljem ti privoščim dobro rižotko. Koliko časa si že na tej dieti,ker vidim da si že prava manekenka.
Tinka tebi pa vse pohvale za tvojo vzdržvljivostjo in upam da bom tudi sama enkrat prišla do željenega cilja.
Zdej pa še malo na sončka papa

-pika

jutri pa bi jaz jedla to................
Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 13. mar 2008 17:05:42
Dobrodošla kratkolaska....vsi smo na istem,zato se nam kar pridruži...Yoy kolikor jaz vem še nisi tako dolgo na dieti...in že 12 kg?
Si pa res pridna a zraven še kaj telovadiš?
Jaz sem ta to
komaj pa čakam da bo bol toplo,pa grem na kolo...
lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Kruhove kroglice

Ocvrte brizgane palčke (churros)