HAY,
hvala Sy in Kristalki, za vzpodbudne besede,se takoj boljš počutim
Sem se pa res z eno kolegico menla, pa je isto povedala kot ve, tako da je že res nekaj na tem.
Še celo migat sm začela , mam AB ROCKET , pa mal trebušnjake delam, ampak enkrat si pa bom mogla vzet čas sam zase, pa bo tud treba na kako aerobiko skočt, tako kot ti Blažkaa, pol pa da vidmo kako bodo šlaufki kar sami od sebe poskakal stran od mene((HI;HI;HI))))
To bi bilo vse za danes, jutr je nov dan, ki upam da bo kaj lepši kot današnji......................
Nočko
lucky

No, pa sem ponovno (kot v starih dobrih časih, hi, hi, hi,...) prva
Danes imam OH dan in bom za kosilo najbrž jedla graham špagete s polivko iz paradižnikove omakce in mešane zelenjave. Zraven pa rdečo peso v solati.
Za zajtrk sem imela kašo iz treh korenčkov in enega jabolka. Pa sem se nekje na sredini skledice spomnila, da korenček pa ni sadje
Dobro pa je. In zdravo. No, vsekakor bolj zdravo kot ocvrte jajčke s slanino in belim kruhom
Vmes bom pa verjetno vsaj malce grešila , saj grem k mami na klepetek, tam pa je vedno obložena miza in nobeni izgovori "ne palijo" . Pa saj veste kakšne so mamice...najboljše na svetu !!!
Grem še malo po svetu pogledat ve pa uživajte kolikor se da
blažkaa
blažkaa
A ni nikogar?