Daaaann!
Da se malo oglasim po dolgem času.
Ve ste pridne in hujšate se učite in opravljate izpite, lepo lepo.
Jaz sem pa končno spet v svojem elementu. Sva ravno prišla domov iz turce z kolesom po okoliških hribih, sem se malo namučila na gor, na dol pa poezija. Sem pozimi toliko hodila peš in sem odkrivala nove stezice in jih zdaj preizkušava s kolesom, domov sva prišla čisto blatna.
Hotela sem pa tole povedat, da ni vse v številkah na tehtnici. Men kilogrami kar stojijo pri 87. Vendar sem lani za isto pot ( en 6 km klanec, ki ga imam zato da se občasno potestiram) s kolesom porabila 50 minut, danes pa 45 minut, s tem da je bil moj pulz lani na 180 udarcih, danes pa na okrog 170.
Tok se mi fajn zdi
, da sem se morala malo pohvalit. Pridobila sem na kondiciji.
Če bo tako vreme bom pa še na blog kaj prilimala( Samo zmeraj pozabim fotoaparat)
LP
Hema
A ja. Saj pazim pa še vedno kaj in predvsem kako jem in danes je bil moj dan --kisla repa(bo moral jutri moj pred mano gonit

blažkaa
Včeraj sem bila cel dopoldan brez internetne povezave zato se nisem mogla nič oglasiti. Je bilo nekaj z modemom narobe (očitno je preobremenjen
).
No, in namesto da bi se lepo učila, sem šla na potep. In si spet naredila lušte z enim takšnim malim, dišečim
. Ja, ja še malo pa bo prijateljica rodila. In ga bom jaz lahko cartala
Sem pa včeraj na izpitu "pogrnala na celi črti". Pa saj mi je čisto prav, ker se nisem nič učila. Dobesedno nič
Zato pa niti razočarana ne morem biti, ker vem, da sem šla čisto nepripravljena.
Ja, včeraj naj bi imela vitaminčke za papcat, a sem namesto njih raje "zmazala" celo pizzo (sicer vegetarijansko, a vseeno), pa skutin zavitek, pa tri čupavce, pa suhe slive, pa še in še in še...Ma čisto sem "zabluzila".
Danes pa imam slabo vest
Kot da včerajšnji polom na celi črti (ogromno hrane + nikakvo znanje na izpitu) ne bi bil dovolj, pridejo starši danes k nam na kosilo. Seveda sem kupila 2-kilogramsko pečenko
blažkaa
blažkaa