Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Daaaann! Da se malo oglasim po dolgem času. Ve ste pridne in hujšate se učite in opravljate izpite, lepo lepo. Jaz sem pa končno spet v svojem elementu. Sva ravno prišla domov iz turce z kolesom po okoliških hribih, sem se malo namučila na gor, na dol pa poezija. Sem pozimi toliko hodila peš in sem odkrivala nove stezice in jih zdaj preizkušava s kolesom, domov sva prišla čisto blatna. Hotela sem pa tole povedat, da ni vse v številkah na tehtnici. Men kilogrami kar stojijo pri 87. Vendar sem lani za isto pot ( en 6 km klanec, ki ga imam zato da se občasno potestiram) s kolesom porabila 50 minut, danes pa 45 minut, s tem da je bil moj pulz lani na 180 udarcih, danes pa na okrog 170. Tok se mi fajn zdi, da sem se morala malo pohvalit. Pridobila sem na kondiciji. Če bo tako vreme bom pa še na blog kaj prilimala( Samo zmeraj pozabim fotoaparat) LP Hema A ja. Saj pazim pa še vedno kaj in predvsem kako jem in danes je bil moj dan --kisla repa(bo moral jutri moj pred mano gonit
pozdravljene! berem vas vsak dan, za pisanje sem pa bolj lena. Rabim en nasvet. Jutri ali v četrtek nameravam izvesti kuharsko delavnico v skupini najstnikov (5 precej energičnih fantov, starih od 12do15 let). Radi imajo sladkarije, tako, da bi kaj pekli. Ampak glede na to, da niso veliko v kuhinji in se hitro vsega naveličajo, mora biti stvar enostavna za pripravit in dobra za pojest. Pa cenovno ugodna, ker moram sestavine sama kupit Ali imate kakšen predlog? kako je z mojim uspehom pri hujšanju pa bom videla v petek, ko bo tehtanje. hlače me ne tiščijo več, to pa je tudi najbolj pomembno. se mi zdi fajn, da se mi uspe izogibati vsakodnevnemu tehtanju. čestitam pa vsem za uspehe pri študiju, rekreaciji in hujšanju. pridne ste itak
TAKO PESMICO SEM DOBILA: Spet prišel je tisti pomladni dan, ko treba dat bo zimske gate stran, si treba bo nadeti tangice in lepe pisane rožaste špangice. A kaj se čudo čudno tu godi, tangice premajhne so za številke tri! Le kako se je to zgodilo, da telesce se je tako poredilo? Je bilo predolgo zimsko spanje, zdaj pa je porazno tole stanje. Nič ne pomaga jok in stok, treba bo v nov naskok! Zdaj sta na vrsti regrat in solata, da bo spet manjša zadnja plata, pa treba stopit bo na planine, da lepše bodo te obline. Saj zdaj je konec dolge zime, fantje že cedijo sline, zato le pazi draga punca, da se špeh okrog ne gunca... IN TAKO SEM ODGOVORILA: Pri meni se vseskozi gunca, tud" kmet ma raj" debel"ga junca, airbag je tud" priporočljiv, če hočeš biti manj ranljiv. In pa: vemó, da suhe babe so prepogosto volje slabe, nataknjene in neprijazne in mlahave kot vreče prazne. Poskusi sam in videl boš, kako lahko gre vse na nož, če moraš dan za dnevom biti sestradan in z vrvico v riti. naty
naty blažkaa
DOBRO JUTRO ...Blažkaa. Si pa danes zgodnja.Jaz peljem psičko na veterinarsko pa se oglasim kasneje.Mislim da bom zbolela,ker me boli grlo.Nisem bila bolna že 4 zime...zdaj pa zgleda da nekaj bo. čao darja-
ŽIVLJENJSKA RESNICA! Moški je najbolj žalostna žival na svetu, ker ima seske brez mleka, ptiča brez kril, jajca brez lupine in mošnjo brez denarja. Ko sem študiral, sem umiral od želje, da se čimprej zaposlim, ko sem se zaposlil, sem umiral od želje, da si čimprej ustvarim družino, ko sem si ustvaril družino, sem umiral od želje, da čimprej spravim otroke do kruha, ko sem spravil otroke do kruha, sem umiral od želje, da se čimprej upokojim in sedaj ko umiram, sem ugotovil, da sem pozabil živeti! DDDOOOBBBROOOO JJUUUTTTRRRROOO želim vsem skupaj. tocka Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 13. feb 2008 08:04:48
Ob misli nate se mi trgajo gate, zdaj ne morem več misliti nate, ker imam le še ene gate! Sem že nazaj,to pa je bil podvig.Moja Biba ima samo 7 kg pa smo jo trije držali,da ji je lahko pobral šive... Danes imam sadje,jutri pa vodni dan oziroma čajčke ker boleham.. darja-
Včeraj sem bila cel dopoldan brez internetne povezave zato se nisem mogla nič oglasiti. Je bilo nekaj z modemom narobe (očitno je preobremenjen). No, in namesto da bi se lepo učila, sem šla na potep. In si spet naredila lušte z enim takšnim malim, dišečim . Ja, ja še malo pa bo prijateljica rodila. In ga bom jaz lahko cartala Sem pa včeraj na izpitu "pogrnala na celi črti". Pa saj mi je čisto prav, ker se nisem nič učila. Dobesedno nič Zato pa niti razočarana ne morem biti, ker vem, da sem šla čisto nepripravljena. Ja, včeraj naj bi imela vitaminčke za papcat, a sem namesto njih raje "zmazala" celo pizzo (sicer vegetarijansko, a vseeno), pa skutin zavitek, pa tri čupavce, pa suhe slive, pa še in še in še...Ma čisto sem "zabluzila". Danes pa imam slabo vest Kot da včerajšnji polom na celi črti (ogromno hrane + nikakvo znanje na izpitu) ne bi bil dovolj, pridejo starši danes k nam na kosilo. Seveda sem kupila 2-kilogramsko pečenko. Zraven pa veliko mešane zelenjave, rižek in motovilec, rdečo peso in koruzo pa za solato. Se pravi, da bo spet "požrtija". Pa še to: hčerkici sta naju že prejšnji teden "nasankali", da ju peljeva danes ob 18.00 v Celje na svečano premiero animirane družinske komedije Alvin in veverički in ker si nisem prav zračunala, seveda ponovno odpade moja aerobika. Ma, resnično mi ni usojena Se bomo pa vsaj (upam no) smejali. To je pa tudi nekaj, a ne... Grem še malo pogledat kaj pametnega se dogaja po svetu pa se še oglasim. Lepo mi bodite blažkaa
Blažkaa tudi jaz sem včeraj pojedla preveliko domačih piškotov....pa še zvečer sem dala v usta malo kruha in salame ja pa ledeno čokolado sem tudi jedla.Že dolgo me ni tako držalo po hrani kot včeraj.. Jutri pa bom na vodi pa se bom malo prečistila .Sem si pa kupila včeraj črne kavbojke,pa so mi ful dobro prav....danes pa spet grem na teren,ker imajo znižano posteljnino,pa imam nekaj kolegic po trgovinah,ki mi povejo danes pa grem v nabavo... Pa mogoče si še kaj privoščim zase.. Sem že kar prevzetna a ne? Da se ne pogovarjam o nedrčkih,včeraj zvečer sem tri vrgla stran ker so kar štrleli,pa saj jih imam mislim da še okoli 14 .Ko sem možu rekla da moram po nove je rekel da on nima tolk gat(pa ma),kot imam jaz modrcov. Še tele modrosti preberite: AVTOBUS - vozilo, ki gre dvakrat hitreje kadar tečete za njim, kot če se v njem peljete. PULOVER - oblačilo, ki ga mora nositi otrok, kadar mamo zebe. PLES - vertikalna frustracija horizontalne želje. EKONOMIST - ekspert, ki bo jutri vedel , zakaj se tisto, kar je včeraj predvidel, ni zgodilo danes. GINEKOLOG - oseba, ki dela tam, kjer se drugi zabavajo. INTELEKTUALEC - oseba, ki je dve uri v stanju misliti še na kaj drugega razen na seks. MIGRENA - največkrat uporabljena kontracepcija pri ženskah. ZAKON - skupnost, v kateri dva rešujeta probleme, ki jih ne bi imela, če bi ostala samska. ZOBOZDRAVNIK - čarovnik, ki vam v usta vstavlja tisto, kar vam je pobral iz žepa. PESIMIST - optimist, ki ima izkušnje. PROGRAMER - oseba, ki na nepojasnjen način reši probleme, za katere nisi vedel, da si jih imel. PSIHOLOG - oseba, ki gleda ostale, ko v prostor stopi lepa ženska. BUDILKA - inštrument, ki je bil narejen za bujenje tistih, ki nimajo majhnih otrok. ZVEZDA - oseba, ki celo življenje težko dela, da bi bila slavna, ko pa to doseže , nosi velika črna očala, da je ne bi kdo spoznal. darja-
darja- a v "joške" si shujšala, ali kaj blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti