Aja, še to.. Nisem se še tehtala odkar sem na dieti. Se bom naslednji teden po lunci. ...da vidim, koliko je šlo dol. Upam, da ne bo kakšnih nepotrebnih šokov v stilu: saj pazim kaj jem

, od kje so se zdaj vzeli ti kg???
Res je, da mi hlače niso nič več tesne in tudi tistega čudnega občutka napetosti nimam več. In tudi prebava se mi je uredila, česar sem zelo

.
Izgubiti moram 8 do 10 kg. Sem majhne postave in vsak kg se mi nenormalno pozna. Nikoli nisem bila suhica. Ali sem imela preveč kg ali pa sem bila vedno nekje na meji. Samo v zadnjega pol leta so kg samo še šli gor, jaz pa v širino

. In tako je bilo treba nekaj ukrenit, ker so mi že tudi oblačila počasi začela biti premajhna, pretesna, neudobna. Najhuje je pa seveda iti v trgovino in kaj lepega kupit, ker se mi zdi, da imajo povsod samo majhne številke. Že itaq imam skoz probleme zaradi mojih prsi in težko najdem kaj kar mi je prav, pol so se pojavili še šlaufi in je že katastrofa

. Seveda so vedno bili krivi proizvajalci in nikoli jaz

in moje papcanje.
...jutri pa pečene perutničke in zelenjava in veeeeeeeeeeeelikaaaaaaaaaa skleda zelene solate....

...mogoče tudi juhica.
Mislim, da bom danes sanjala o tem.

Naeema