Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro Evo mene domov. Danes sem na vitaminčkih zato sem šla v trgovino in jo dobesedno izropala. No, oddelek s sadjem in zelenjavo Mi je ta mlajša hčerkica včeraj povedala, da so v šoli jedli granatno jabolko in me vprašala zakaj pa mi tega več ne kupujemo. Pa sem danes kupila 4 sadeže in jih bomo popoldan vsi po vrsti veselo "mljackali". Vidim, da sta se valči in HEMA (končno) oglasili. Huraaaaaaaaa . Upam, da bosta tudi bloge (na naši strani) pisali. Da se bomo imele "res fajn" Darja se danes frizira, kje ste pa ostale s.marinka4, daj "prikradi" se malo do računalnika in kaj lepega napiši. Saj veš, fitnes pa te stvari Kje sta pa bosa in itak Pa Kristalka in ostale? Ene služijo evrčke, druge samo berejo in ne komentirajo, tretje.... Saj res, HEMA , kako je šlo včeraj pri zdravniku? Morda tema za blog Ja pa na čelado ne pozabi. Si se odločila za njo? Jaz se grem še malo potem pa greva s prijateljico "firbce past" po trgovinah, pa za kosilo sva zmenjeni (sem si slabo preračunala tele dneve). Sem se odločila, da si bom naložila par "zdravih stvari" iz solatnega bara in nič več Lep dan vam želim blažkaa
Hoj, itak ! Si me prehitela. Pridna, pridna, ni kaj... blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 10. jan 2008 09:09:37
Dober dan Da še jaz kaj napišem. Na dieto se še nisem spravla, naj kar takoj povem. Saj se bom a prej moram še par stvari porihtat. A vete, da sem zadnjič odprla temo o pisanju blogov, takrat ko sem jo tudi tukaj, a ni bilo pravega odziva. Sem pa hapy, ker punce vseeno imamo svoj blog. Hvala kristalki Se bom tud jaz potrudila in napisala kaj predvsem pa bom vas bom hodla brat. Komaj čakam na Blažkine bloge. in tudi ostale. Kje najdeš te slike Blažka? Jaz se bom tud potrudila in nalepila kaj ko ugotovim kako ta stvar deluje. Adios mamica03
Ojla, danes sem na vitaminčkih. Za zajtrk sem pojedla dva kivija, za malico bosta dve mandarini. Malo me skrbi kako bo, ko pridem domov, če me ne bo preveč lakota napadla, ampak bom že zdržala, moram. Me preveč jezijo tile šlaufki , ki so se mi nabrali. Pa malo bo treba potelovadit, zadnje čase sem kar nekako opustila miganje, bo treba spet začet. Aja, pa včeraj sem malo pretiravala s sladko večerjo . Bom danes bolj pridna. Naredite si lep dan. dvojčica
Pozdravljene, Danes sem tudi jaz na vitaminih, jutri pa imam 1 vodni dan. Včeraj sem se spet "matrla" v fitnesu , saj se hecam ravno prav miganja je blo, sicer res samo 1 urca (nč si nisem mogla oči spočit, ker ni blo nobenga ta pravga) ker sem mela "drene" pa vendarle je blo vsaj nekaj. Danes bom pa spet dirkalna. Hema, ali mi lahko pomagaš z nasvetom, iščem "gojzarje" stari so že zelo pri koncu, problem pa je, ker imam zelo ozko nogo in jih težko dobim, (iskala v Promontani, Igluju, Koali, Pohodniku, Anapurni...) ali poznaš kako trgovino v Celovcu (grem v soboto), ki bi jih prodajala (iščem Mandel ali pa Scarpo- pri nas ni veliko ženskih modelov, pa še tisti , ki so, so bolj za po "borovnice". Iščem sicer take za avtomatske dereze, ker za poleti bodo morale biti še stare dobre, pa vseeno bom morala v doglednem času oboje kupiti. Mal sem šla iz kulinarične teme,v soboto pa bom vidla rezultat 1 mesečne diete (v zadnjem času sem mal grešila) se še oglasim, ko bo kaj časa s.marinka4
Zanima me ali v času diete popijete več vode kot ste jo prej (kot berem, blažkaa popije velike količine čaja, kaj pa ostale?). Kakšno vodo pijete: iz pipe, ustekleničeno ali filtrirano? Jaz popijem kar veliko vode, imam napravo za filtriranje, tako da imam vedno na dosegu čisto vodo, vsako jutro pa v kozarec vode stisnem polovico limone, baje je dobro za raztapljanje maščob. dvojčica
s.marinka, se bojim, da ne bom mogla veliko pomagati. Sicer sem tudi jaz pred dobrimi 14 dnevi kupila nove. Samo ravno pri gojzarjih nimam problemov ker imam številko noge 44 in pridejo v upoštev samo moški modeli teh pa je koker hočeš. Kupila sem Asolo. Sem zelo zadovoljna. Dvojčica, vode jaz popijem veliko več kot pred leti. Pijem pa vodo, ki jo prinesem v plastenkah od doma (izpod Bloegoša), ker je ta v Šk. loki čisto zanič. Tudi jaz sem imela filter (Brita) in je bila voda precej boljša. Samo čez tisto iz studenca je pa ni. Zdej grem pa kurit kalorije. Imam prost dan in grem na Lubnik. Hema
Hema, prav "foufš" sem ti. Jaz bi bla tudi rajši sedajle na Lubniku, kot pa v službi. Jaz popijem od 1l - 1 1/2 l na dan , če sem v službi, doma pa manj. s.marinka4
Danes je moj zadnji dan pregreh Prazniki in RD je mimo, tako da ta tretji mesec mora biti "brezgrešni".Danes dopoldan sem delala kremšnite za v službo (nekaj je ostalo doma za moja dva). Sama še nisem nobene pojedla, pojedla sem samo nekaj polnjene francoske štruce, ki pa je danes ne bi smela- pa saj bom jutri bolj pridna. Dvojčica tudi jaz popijem veliko tekočine (čaja), voda mi je zdaj pozimi premrzla. Pijem mešanico sadnega in koprive (odvaja vodo iz telesa) pa malo limonce stisnem za boljši okus, pa seveda brez sladkorja. Pri meni je tako, da se moram dva ali tri dni silit, da spijem dovolj, potem pa se mi zdi da sem kar naprej žejna, tako telo samo zahtev tekočino. Lepo mi bodite valči
Sadni dan mi je uspel. Popoldne sem bila veliko zunaj. Najprej sem zlezla na en hrib. Spodaj morje goste megle, gor pa samo sonce, prav spomladansko toplo. Ko sem se vrnila nazaj v meglo, mi je bilo tako žal sonca, da sem šla kar še na en drug hrib. Še dobro da jih imam veliko v bližini Zdaj sem kar malo zmatrana, ampak zadovoljna, ker sem izkoristila lepo vreme. Pa upam, da sem ob tem tudi kak gram špeha pokurila Jaz pijem kar vodo iz pipe in veliko čaja, vsega skupaj 1-2 litra na dan. Če ne spijem zadosti, me začne takoj boleti glava. Hema, na Lubniku je pa fletno a ne. Sem tudi že tam enkrat bila itak

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti