Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hema! Osveži si spomin in pojdi pod zasebna sporočila! Pa tako lepe slikce si poslala! any
Joj, tile prazniki in vikendi. Pridelala sem kilco, ampak važno da sem spet v svojih tirnicah. Korenzu, tudi jaz imam danes OH dan. Včeraj sem nabrala polno tistih bunčic od brstičnega ohrovta, pa bom najbrž kar to jedla, pa kakšne testenine in radič. Korenzu še meni prosim pošlji tisti album, jaz sem bolj tako tako z računalnikom. Ko bom na cilju, bom pa še jaz poslala kakšno slikco, tistih od prej pa ne vem če je kje kakšna, ker se ne maram slikat. Kristalka, ti si pa res od sile, kako lepo si napredovala, skoraj čisto do cilja. ann
HAJ Pozabla sem vas vrašat,ali katera je mogoče zrave te diete kakšne dodatke-jabolčne kapsule,hitin ali kaj podobnega.Je vsepovsod tolk reklam,pa kar ne veš kaj bi si kupil. Je kateri kaj takega pomagalo? darja-
zdravo! tudi jaz se ponovno oglašam začela sem z 2. in ne s 1. nov. kot sem rekla. danes imam sadni dan pa si bom zdajle za kosilo popekla dve banani njami! kristalka čestitam to je res super uspeh!!!! jaz pa sem si zdaj zadala cilj do 75 kg pridt. eno sm že zgubila tko da jih mam zdj 91. joj težka bo še do cilja ampak upam da mi bo uspel. darja jaz sem enkrat probala ene kapsule k so kao naravne pa vsak dan izgubiš en kg pa nevem kaj še ampak to je vse larifari blablablabla res za ostalo pa nevem vztrajejte še naprej želim vam čim več izgubljenih kg :) lp Ana Ancka 21
Pozdravljene vse Hvala za vse pohvale - sem kar motivacijo utrdila, da doseženo obdržim. Korenzu sem pregledala album in tudi sama pripopala nekaj, toliko, da me spoznate. Pa še enkrat hvala za zaupanje. Darja- nič podobnega jaz nisem imela poleg diete, kot pravi Ančka21 - vse je en velik blablabla. Samo enkrat sem probala ApetitStop pa je takšen bjak - fuj. Samo služili bi radi na račun .... Rajši ostanimo pri zdravem načinu prehranjevanja, kar ta dieta , če se je držimo, je! Enako velja za vzdrževanje. Pa še en predlog imam. Vsaka, ki se tukaj oglasi, naj na koncu pripiše prehranjevalni dan in kaj je/bo jedla. Na primer: B: Z: sadje K: pečene piščančje peruti, zelena solata V: enako - pol manj Saj to ne vzame veliko časa, zadeva pa se bolj resno poprime, verjemite, pa še jedilniki se dopolnjujejo in izmenjujejo, če ste kaj inovativne, ker je sicer možnost izbire zelo skopa. Kristalka
LP! Korenzu tudi jaz bi rada vidla tvoj album .če lahko,pa hvala ti. Kristalka,super si se spomnila,tak mi bo lažje ,ker se mi zdi ,da res nimam idej. Mpj dan B: Z:jabolko K:kuhana govedina,črn kruh(1mali košček),radič(fuj..) V:govedina in radič(fuj...) Radiča nimam rada,mož ga obožuje,pa na vrtu ga še mam ,tak,da ga je treba pojest. Lep večer,se še javim,ko pridem do računalnika.. darja-
lep pozdrav... evo jaz sem danes zdržala čisto lahko, upam da bo jutri tudi tako ko imam sadni dan.... rada bi nekaj vprašala: prebirala sem nekaj starih strani pa sem zasledila da je ena napisala da si sledijo dnevi: beljakovinski, škrobni, beljakovinski, OH in potem sadje??? kak sem jaz zasledila si pa sledijo:b,š,OH in sadje?? malo sem zmedena meni se tudi zdi ta predlog vredi da napišemo kaj smo jedle: Z:jabolko K: testenine z pesto omako V:krof(upam da ne grešim preveč) in seveda veliko tekočine:) lepo se imejte.... žabica21
LP! Žabica21 dnevi si sledijo tako kot si napisala ti B,Š,OH in sadje. Ja,kar piši ,kaj si jedla,jaz za jutri še ne vem imam pa dopust tak ,da se bom že dopoldan javla. LAHKO NOČ. darja-
Kristalka, si me pa nasmejala Ali se tudi od smeha kaj shujša? Pečene piščančje peruti! Kože ne jem, kosti tudi ne, saj bom še res shujšala Na takšno kosilo še pomislila ne bi, raje košček belega mesa, piščančjega ali ribjega. Res smo si zelo različni. Lahko noč riba-ribica
LP! Korenzu,si me pa šokirala,pa to prijetno.Kje imaš pa kožo?Tebi je pa res treba podelti diplomo.Čestitam,približno tako zgledam zdaj jaz pred, leti pa sem tako,kot ti zdaj.Kje sem še jaz,da bi te dohitela.Bom večkrat pogledala slike ,pa bo bolje.Zdajle grem na kavico ,pa se potem vrnem. Slike bom tudi jaz dodala,pa se moram organizirat zaradi tehničnih težav............. darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti