Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka ti dam prav za tvojo odločitev, če ne gre pač ne gre. Prav tako sem se sama odločila. Ker ne gredo kile nič dol, sem se sprijaznila s tem, čeprav po pravici povedano zelo, zelo težko je psiha trpela da je kar pokalo. Preko trupel pa tudi ne moremo, smo prav fejst punce vse, tiste malo bolj in malo manj... Če ne bo in bodo prišli tudi za nas boljši časi in kilogrami bodo kar puhteli Korenzu, mislim da za srečanje ni ovire, bova našli sredino. Stanujem blizu Lesc. Pa ti? Rožica se ve kdo bo odnehal - KILOGRAMI !!!! lp beba
Tako, jaz sem se odločila, da pride dieta na vrsto naslednje leto, saj bi jo bilo zdaj verjetno pretežko izvajati; v decembru imamo praznovanje dveh roj.dnevov, po božoč, pa novo leto....Slika pride, ko se vrnem v Ljubljano - sem za nekaj dni pobegnila v Portorož na sonce. Bom pa tudi tam spremljala, kaj se dogaja na kulinariki. LP nada
NadaM ravno zdaj bi bilo dobro prešaltat na zdrav način prehranjevanja, da ne boš ob 2 rojstnih dnevih in božiču pridobila nove kg, ki jih boš potem po novem letu spravlala stran. LP tuna
nadaM stinjam se s tuno. Lani sem pred prazniki na hitro pridobila kar nekaj kg in še nažirala se nisem, smo pač take sorte. Bodi previdna da ti potem ne bo žal. beba
To mi delaj Rožica! Naj grejo k vragu vse naj,naj dobrote,mi se ne damo,kajne! Zunaj je bilo pa tako lepo,oh le zakaj moram v službo ravno takrat,ko najbolj sonček sije. Grem pojest krompirček in solato,za večerjico bo pa solata z sirom.Juhuhu! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Vidim,da nas je kar nekaj,ki imamo težave s prebavo.Mene ne premakne nič,ne zelj,ne repa... Včasih sem po kosilu spila kakšno zelo sladko kavo,pa me je pregnalo,,da je bilo veselje.Zdaj pa še tega ne smem,ampak,če se ne bo nič premaknilo bo treba tudi to prej kot me zacementira. Danes je tako lep sončen dan,da migre kar na jok,ker sem cel dan v službi,pa še jutri in nasledni vikend tud.Naj živi inventura!i jesen
Pri nas pa je že cel dan oblačno. Blek. CLAUDIJA LISIČKA ROŽICA ROBIDA TEJČICA SARICA Pošljite mi v sporočila vaša prava imena, da vam naredim priponke. LP tuna
Marjetka ja saj, ne damo se. Če priznam čisto po pravici, me je malo strah, da ne bom potem vrgla puške v koruzo, če spet ne bo nikamor šlo. Sem se pa odločila za fuuul strogo varianto. :) Kar zame pomeni brez kruha, tudi brez črnega. Groza, ga imam tako rada. Sem kipnila, kot kruh. No saj je verjetno tudi kruh kriv za to in malo slaščice. Kar ne morem verjet kako debelo se počutim. Si ne morem zamislit, da bi imela še vseh 14 kg na sebi kot včasih. Zdaj vem da je pravi čas, čutim in nekako dvomim v mojo udeležbo, saj bi mi bilo zelo težko ob vseh dobrotah in je velika možnost, da vse splava po vodi. No, bomo videli. Najprej je treba začet! lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Dober dan deklice! Včeraj se nisem javila, ker sem bila za en drek. Ne za dva dreka, danes sem še samo za enega. Se pa počutim tako kot da sem Tunina sestra. Brez veze da opisujem, je ona moje počutje že dobro opisala. Usran dan... bonaca
Rožica, tudi jaz sem kar naenkrat začela pridobivati na teži in ko je bilo skoraj 3 kg več, je zasvetila rdeča luč. Zmanjšala sem količino hrane in se je stanje izboljšalo, tako, da mi je ostala še 1 kilca. Res pa je, da očitno brezskrbnega jedenja ne bo več, če bomo hotele vsaj približno obdržati težo. Vem, da mi tudi vino zelo "škodi", saj zelo poslabša prebavo. Pa slane stvari zadržujejo vodo v telesu, kar se spet pokaže na tehtnici, skratka, polno je pasti, ki čakajo na nas. Potem pa je tu okolje, ki različno vpliva na nas, pa naša volja, ki gre enkrat gor, enkrat dol, pa trenutki slabosti.... in kmalu se na tehtnici pozna. Vedno sem trdila, kako je enostavno vzdrževanje teže po končani dieti, ve pa ste govorile drugače in sedaj je končno tudi meni jasno, da sploh ni tako enostavno. In vsak novi krog diete je po moje hujši, ker se teža dosti počasneje zmanjšuje. Potrebno je veliko več volje, kot za 1. krog. NadaM, pazi, da si ne boš do začetka diete govorila "samo to še pojem, potem tako ne bom več smela", ker si boš nabrala preveč kil in bo še težje začeti. Sicer pa bi na tvojem mestu tudi jaz začela kar takoj. Končno sem dočakala moj odhod domov. Internet bom imela nasledni teden, ker je v računalniku crknil en del in morajo nabaviti novega. Avto pa peljem k mehaniku popoldan. Tako. Imejte se lepo ! marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti