Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kje je pa tema za 3md? A to se vse sorte pogovarjate se al kako? Visage
Hvala bogu, da je prvi sadni dan že pri koncu. Ampak brez pregreh. JORDI
A si ponosna nase, kaj? Čestitam! Visage, glavna tema je hujšanje, ampak počvekamo tudi še o čem drugim. Če klepetamo, vsaj jesti ne moremo, kar je spet koristno. Lep pozdrav od ene ne preveč pridne Mariborčanke! riba-ribica
darkad je napisal/a:

Aki,

polna luna se začne ob 00.17

Za ostale lunine mene za 2007 poglej na spodnji link:

http://www.sepet-sanj.com/ezoterika/Hoja_v_spa

Lp

darkad

Hvala za informacijo in link. Sem uspešno izvedla vodni dan. Sploh ni blo tako hudo kot sem si predstavljala.

Aki
Dobro jutro /zgodnje jutro/ vsem, ki se "matrate" ali pa uživate ob hujšanju. Ne morem si kaj, da vam ne napišem, kar sem pravkar prebrala v časopisu. Ponujajo Soja -slim P2 - v 10 dneh shujšaš za 10 kg, s kapsulami, ješ lahko karkoli in kolikor hočeš, pa še cena je primerna, 21 eur. Pojma nimam, kakšne izkušnje imate s tem, jaz sem sicer nejeverni Tomaž, mogoče pa bo katera od vas probala. Tel. št. je 01 427 7 205 če bo slučajno katero zamikalo. In če bo, me seveda zanima, če je to vse res, kar reklamirajo. Bilo bi prelepo, da bi bilo res, kajne? Pa brez zamere! Galja
Galja, hec je ker ponujajo x čudežnih tablet. Če bi vsaj ene delovale, bi se to zagotovo razvedelo. Natkas, jaz se pred orbitrekom ne razgibavam. Popoldne ali zvečer, ko najdem čas skočim za pol urce gor. Sem pa zdaj že dva tedna zjutraj pridna s tibetanskimi vajami, nisem glih začela s tremi ponovitvami, ampak s petimi in po dveh tednih sem na 9-ih. In danes zjutraj mi je tehtnica pokazala 1 kg več kot teden dni nazaj - pa ni bilo kakšnih grehov. klavdija
ojla vsem skupaj...v soboto sem bila na rinini soboti in moram reči, da sem bila presenečena... hrana po ločevalno, pijača - voda, osebni trener, da o nagradah ne govorim... pelican
Pelikan, malo nam razloži, kako je bilo!
Dober dan drage dame, pa se še jaz "pofočkam"po dolgem času, saj berem vas pa redno samo kar ne ljubi se mi pisat. Zdajle mam pa ravno malo časa, 9-mesečna hčerkica lepo pridno pančka, jaz sem pa rekla, da se vam malo oglasim pa še grickam jabolko zraven. Moji trije meseci so se pred kratkim iztekli in kar pridno nadaljujem naprej, sicer ne tist ful strogo ampak ločujem pa pridno naprej in bom pri tem ostala, ker mi je super. Od sedaj naprej bo to moj način prehranjevanja do nadaljnega... Telovadim vaje pilatesa kar na tleh pred tv-jem, vsak dan vsaj dve uri sprehoda z vozičkom in kile grejo dol. V enem tednu sta šle dol še dve kile tako da sem pristala na 30 kg minusa. Punce, tiste ki se še odločate ali bi ali ne bi začele vam svetujem, da se še danes odločite kajti meni je ta dieta spremenila življenje, sem postala samozavestna in se ne pogledam več težko v ogledalo. A res vam moram kar po pravici povedat, jaz ko sem začela s to dieto po porodu sem imela občutno preveč kg. Ko sem šla rodit se je moja vaga ustavila na 115 kg. Takoj po porodu mi je šlo dol borih tistih 5 kil. Ko sem začela sem imela 110 kg in sedaj sem vsa vesela, ker sem pristala na 80 kg. Res da je to še vedno veliko ampak do poletja bi rada prišla še vsaj na 70. Upam, da mi bo uspelo. Ker sedaj imam pa res dosti "debelega" življenja in si resnično želim, da mi uspe. Moj dragi pravi, da ne more verjeti kakšna sprememba, kolk sem shujšala in ob vsej tej hrani, ki sem jo jedla. Ampak saj veste samo da ješ na tisti pravi dan. Važno je pa to, da nisem nikoli stradala in nikoli bila lačna. Tudi vodne dneve mi je bilo čisto lahko preživet. Sem bila dolga kaj, punce držte se, želim vam čim več volje in uspehov, poletje se bliža. Jaz osebno končno enkrat komaj čakam dopust in mi ne bo tako težko skočit v kopalke, to je pa najbolj pomembno kajne. No danes je spet tak lep sonček, grem ven na sprehod... Pa se vam še kaj javim in kakšno rečemo, a velja. FAJN BODITE. darja2
Aja galja pa še to, nikar ne nasedaj tem reklamam, ker nič ne deluje. Jaz osebno ti odsvetujem nakup teh kapsul, ker shujšala ne boš čisto nič. Potem bi se pa po cesti sprehajale same lepotice, suhice, če bi bilo tako enostavno. Jaz vem, ker imam pač eno tako znanko, ki bi dala vse, da bi shujšala brez truda. Nabavila je že vsega boga, ki so ponujali na trgu od enih obližev ne vem kakšnih do kapsul, koliko je zapravila je raje niti ne vprašam ampak vem, da ni shujšala niti kile. Pred dobrim mesecem sva se nazadnje srečali a ko me je zagledala ni mogla verjet kako mi je ratalo in od takrat naprej je tudi ona na ločevalni in pravi, da hvala bogu, ker me pozna, ker sem ji dala toliko volje in energije in je baje tudi ona zelo usešna. Nikar ne nasedaj reklamam na trgu je vsaj 20 različnih kapsul, ki"baje" potem ful shujšaš od nekih čudnih začimb do ne vem kaj še.... ma lepo te prosim, BREZ MUJE SE ŠE ČEVELJ NE OBUJE pravijo. No tako je moje mnenje ne vem mogoče ima pa katera drugačne izkušnje s tem. Jaz take reklame ponavadi kar ignoriram. darja2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti