Hojla!
Bravo Janči!Me veseli,da ti je uspelo.Saj je res hudo,takšna sprememba,ampak enostavno se ne smeš smiliti samemu sebi.
Ne si govorit,da ti je hudo,ker ne smeš jesti tega,pa onega.Veste kaj je hudo?
Da dol z nas visi tisti grozni grdi špeh.Saj se vendar trudimo zase,za naše boljše počutje.
Ja Točka,kaj nas gor drži?
Pojdi in se poglej v ogledalo.Vsakokrat,ko se te bo polastil obup,se poglej v ogledalo pa ti bo hitro minilo,da bi obupala.
Seveda nas gor drži tudi tale forum,brez katerega bi že tudi jaz davno obupala,tako pa vztrajam na svoji poti,saj tale dieta ni samo za tri mesece,ampak se bom očitno tega sistema morala držati celo zivljenje,če ne bom želela na stara leta hoditi okoli ko ogromna vreča špeha.
Frankinja,ti se kar lepo obloži z različnim sadjem,ne pozabi na študentsko hrano.
Lepo razloži ostalim,da se pač moraš paziti pri hrani,saj ni nujno da vsakemu razlagaš,da si na dieti.
Ponudi sadje še ostalim,pa nekako že bo.Včasih je najbolje reči,da te boli želodec ali pa da ti je slabo in da si res ne bi izleta rada še bolj pokvarila.Pač nekaj!
Navsezadnje pa tudi,če se boš pregrešila,pa imej sadni dan v nedeljo,saj tudi ni take panike.Potem pa v ponedeljek normalno nadaljuješ z škrobnim dnevom.
Drugače sem pa trenutno prehlajena,pa še grlo me boli.
Naj vsak dan bo s soncem obsijan