Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Čauči!

Kak ste?

Jaz super, edino zebe me ful...ker sem kot Marjetka Cvetka na vodi...pa še gorilec nas nekaj zafrkava, tak da sem bolj ali manj pod odejo.

Marjetka Cvetka, kak dolgo pa si ti na dieti? Jaz mam danes mesec dni al kak se že to šteje, pač prvi vodni dan.

Moram priznati, da tu pa tam malo grešim, ko si naredim kapučino na vodi...ampak kaj si naj...nisem tako dosledna kot v 1. krogu, a kile gredo vseeno dol. Vam jutri javim koliko je šlo po 1. h2o dnevu.

lili82, jaz ne pijem več juhe na beljakovinski dan, spijem jo samo, če jo slučajno tisti dan imam, ne zdi pa se mi bistvenega pomena.

Lep ponedeljkov večer vam želim...

PAPA

saby

Joj saby, si me spomnila kolko je mene zeblo na zadnji vodni dan, ki sem ga imela. Ej prav noro, da sem se prav tresla pod dvema odejama na kavču.

Jutri pa le sporoči veselo novico, koliko kg je šlo dol. A boš? Pa ti tudi Marjetka cvetka, se mi zdi da si ti tudi na čajčku danes? No obema želim veliko minusa?

Jaz tudi juho ne pijem redno ampak ko pa jo, obvezno na koncu obroka. Ja tudi jaz vsak dan grešim namreč ne morem se odpovedat kavici z mlekom vsako jutro. Ko pa tako paše, no nisem se ji odpovedala pa kg vseeno grejo dol.

Joj najhujše pri meni je trebuh, ki je še vedno ostal od drugega poroda. Upam, da se ga bom kdaj znebila. 

PUNCE ŽELIM VAM VELIKO SREČE PA LAHKO NOČKO PA SE BEREMO.

LP

darja2

Janči, kako gre? Jaz začenjam danes, v planu imam 10 kg. Sem pa že velikokrat začela, pa me je tako kot tebe premamila hrana, ampak tokrat gre zares.

Veliko uspeha

dvojčica

Helo!

Kak ste?

Jaz super, edino grlo me ful nekaj boli, peče...drugač pa sm čist zdrava.

Da vam povem, da sm ful ponosna nase...po enem mesecu oz. po 1. vodnem dnevu imam 6,4 kg manj. Ful sm zadovoljna...upam pa, da mi uspe do konca diete dati dol kakih 12 kg. Ful bi bila vesela...

Tudi sama grešim, ko si delam kapučino na vodi...ampak kaj si morem, ko pa je tak dober....

LP

saby

Hojla!

Tako,čajno vodni dan je uspel,zdaj sem pa se že potolažila z navadnim jogurtom in jagodami.

Jaz si trenutno ne grem tistega strogega režima diete ampak bolj blagega,torej tistega vzdrževalnega.

Včeraj se mi je pač zdelo,da bi imela vodni dan in nisem se zmotila,Počutim se odlično.

Lili in dvojčica,tudi vidve dobrodošle na najbolšem forumu in v najboljši druščini na svetu.

Jaz pa juho obožujem,zato si jo skoraj vedno privoščim,no včasih pa tudi pozabim nanjo in to ni nič hudega,ker kile gredo vseeno dol.

Punce,le tako naprej!!

Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Super saby, kar tako naprej. Ta drugi mesec se ti bo mogoče malo vlekel in boš mislila, da se teža nikamor ne premakne, samo ne obupaj pa bo. Pri meni v drugem mesecu ni šlo skoraj nič dol cca.2 kg. No pol pa spet začnejo kile letet dol. V prvem mesecu mi je šlo pa največ.

Dvojčica tebi pa tudi vso srečo, tistih 10 kil se boš zelo hitro znebila boš videla.

LP !!! PA VELIKO VODICE!!!!

darja2

MARJETKA CVETKA FUL SI CARICA, BRAVO. KOLIKO SI PA TI ŽE SHUJŠALA?

JA TO SE PA STRINJAM S TABO NAJBOLJŠI FORUM IN NAJBOLJŠA DRUŠČINA, DOBRODOŠLE VSE NOVE PA TISTE TA TIHE TUDI VSE NAJ, NAJ VAM ŽELIM. PA ITAK NA ZDRAVJE NA LEPE POSTAVICE POLETI NA MORJU.( DA BOMO LEPE)

darja2

Pozdravljene vse skupaj!

Moj 1. dan je minil, za zajtrk mandarine, za kosilo žrebičkov zrezek, kos kruha, solata.

Mož mi je pojedel zrezek, ki sem si ga pustila za večerjo. Začela sem jesti šunko in sicer brez kruha, ko me je napadla ''ta lačna'' in sem poleg jedla še kruh. Nato pa še kos peciva. Šmrk!

Čisto sem bila razočarana nad sabo, a danes je nov dan, nadaljujem s škrobnim dnevom in se ne bom več prekršila! Čestitke vsem, ki ste dosegle tako lepe rezultate in s tem dajete krasno vspodbudo drugim.

Danes nadaljujem in se ne dam.

Pozdravček vsem ! 

*janči*

Aja, tudi jaz se ne morem odpovedati kavici z mlekom. No, lahko bi se, ampak tako lepo zjutraj uživam ob njej.

Čau! 

*janči*

Hm,Janči,tole pa ni najboljša napoved zate,če te že kar prvi dan takole vrže.Daj vprašaj se,ali si zares čisto prepričana vase da boš zmogla napor treh mesecev.Mislim da kar vsako takole zanese in se malce pregrešimo,ampak punca draga,ne že kar prvi dan,celo verjetno ne niti prvi teden,tam tisti teden pred vodnim dnem se pa že začne kazati rahla kriza.

Daj premisli dobro še enkrat,pa možu pošteno razloži da si na dieti in ga prosi,da naj se tvoje hrane ne dotika,če želi imeti poleg sebe lepotico.

Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti