Ločevanje živil 90. dni - 5. del

encijan hvala za odgovor:) dieto sem že izvajala, malo stvari sem že pozabilapa raje vprašam lp
darja zebi pa želim veliko izgubljenih kg
Tudi jaz sem opazila, da veliko govorijo čez to dieto. Jaz bom videla kakšni bodo rezultati pri meni, ker sm prvič na tej dieti. Zdaj sem na začetku tretjega tedna in morm rečt, da je res kriza včasih ampak se zamotim in potem pozabim na lakoto. No hvala za odgovore, potem imam vodni dan 4ga decembra, ker je pri meni 3ga decembra sadni dan, potem pa je vodni dan. Tako da sem prav izračunala. Strelca
Če se bomo vse navadile na nov način prehranjevanja se nimamo ničesar bat. Jutri imam sadni dan, tako, da me je že danes strah kako ga bom preživela. Vendar imam doma toliko sadja, tako, da mislim, da ne bi smel biti problem. Dejansko sem prebrala, da če telovadiš anaerobno (to se pravi tek, hoja, kolesarjenje), da se ti pri tej dieti res začne topiti maščoba in ne mišična masa. Za izgradno mišične mase je potrebno v telo vnesti veliko beljakovin (tako piše na forumu Prosporta). Tako, da sotrpinke držimo se diete in veliko migajmo (tudi doma....), pa bo in uspeh nam je zagotovljen. Tisto, kar se bomo naučile v teh 90 dneh pa bomo imele za naprej. Predlagam, da se vse, ki smo začele to dieto na začetku tega meseca dobimo po končanih 90 dnevih in si izmenjamo izkušnje. A ste za to? ?? Levinjav
Pozdravljeni vsi, ki si prizadevate, da bi zgubili kakšen odvečni kilogramček ... Hja, kaj naj rečem ... tudi sama se vam pridružujem, saj je danes že 72. dan diete in priznati moram, da dnevi minevajo kot za stavo. Opazila sem, da je med vami kar nekaj punc, ki bodo imele naslednji vodni dan 5. decembra, takrat, ko ga imam tudi sama. Vendar bo ta moj zadnji, saj z 9. decembrom zaključim prvih 90 dni. A tokrat nisem sama ... Hujšava namreč skupaj s fantom in z veseljem vam povem, da je tako še bolj prijetno. Drug drugemu sva v oporo in v vzpodbudo. Tudi uspešna sva, saj je fant izgubil že 19-, jaz pa 16,5 kg. Lepo, a ne? Malce me sicer jezi, ker je uspešnejši od mene, po drugi strani pa sem zelo vesela, saj sem ga nenazadnje sama vzpodbudila k dieti, splošno pa je znano, da moški lažje in tudi hitreje hujšajo, tako da to ni nič zaskrbljujočega ... Zavedava se in tudi odločena sva, da bo potrebnih dooolgih naslednjih 90 dni, težo tudi vzdrževati, še kakšen kg izgubiti, preden bova pričela naslednjo "kuro", a knjižico Naslednjih 90 dni že vztrajno preučujeva in ugotovila sva, da ne bo nič težjega kot je bilo do zdaj. Priznati moram, da so za naju sadni dnevi in vodni dnevi prijetni. Sadni zato, ker ima fant rad sladko in se vedno znova razveseli OH dneva, jaz pa vodnega, ker upam, da ga bom morda pa le dohitela ali celo prehitela ;) Kar pa se gibanja in aktivnosti tiče ... rada se sprehajava, sama pa delam vaje pilatesa in punce, povem vam, res je ZAKON! Poskusite ga ... nič "muskelfibra" ali kaj podobnega, telo pa se oblikuje kar samo od sebe in tudi centimetri izginjajo kot za stavo ... navdušena sem in morda kdaj v prihodnosti podelim svoje izkušnje tudi v kateri izmed naslednjih revij RINA. In za konec ... vsem želim, da boste našle moč in voljo, da pridete do teže, ki si jo želite in jo seveda tudi obdržite! Obljubim pa, da bom prispevala kakšen recept za posamezne dni ločevalne, katerih imam kar veliko na zalogi, saj rada in z veseljem kuham, še raje pa eksperimentiram ... seveda s hrano :) CavCav, SuziKa
Ojla Sama hvala me je-uspešno minil drugi sadni dan(včeraj+danes) Levinjav nič bat prav super je.Danes sem za kosilo pojedla dva vanilijeva kakija-pa sploh ne čutim lakote. Želim ti uspešen sadni dan LP tanja69
Bravo punce, bravo, bravo Čestitam vam za izgubljene kilograme, voljo, vztrajnost in energijo, pa tudi za prispevke na tem forumu. Ne ozirajte se preveč na kritike čez to dieto, saj se lahko hitro nazaj zrediš po katerikoli dieti, če ne spremeniš prehranjevalnih navad tudi za naprej. Učinek "jo-jo" je bil poznan že davno pred odkritjem 3md diete. Pri meni bo 1. decembra minilo eno leto od konca 3md (- 15 kg), pridobljeno težo še vzdržujem. Encijan, lepo, da si se oglasila in tako lepo napisala. Skarni1, vajina zgodba se pa bere kot uspešnica in dobra popotnica za vse, ki še oklevajo, ali bi ali ne bi (začeli z dieto). Ljubezen gre skozi želodec, pravi pregovor, in pri vama zagotovo drži. Veliko uspeha vam želim in naj vam sadni in vodni dnevi minejo brez težav. jankica
Hojla! Zdravo punce.Ne bom vas spraševala,kako ste kaj,ker berem,da ste sila pridne in seveda tudi uspešne. Punce,le tako naprej,pa bo vaš trud poplačan. Je pa res,da ko enkrat končaš prvih devedeset dni,s tem ni konec.Truditi se je treba še naprej,pravzaprav se kar sprijaznite z dejstvom,da se boste morale paziti pri prehranjevanju do konca življenja. Jaz sem se ločevanja že tako navadila,da enostavno ne znam jest več skupaj beljakovin in škroba. Že dve leti za zajtrk in dopoldansko malico jem samo sadje,sicer si občasno privoščim kakšen košček kruha,ampak mi enostavno ne paše. S to dieto sem izgubila kakšnih dvajset kil,jih nekaj pridobila nazaj,ampak te sedaj nekako kar držim na vrvici,da mi ne pobegnejo v višave.Občasno sicer dobim napad žretja,kar lahko traja tudi nekaj dni,ampak se potem počutim tako napihnjeno in pa še slabo mi je,da mi mine in potem se spet lepo zdravo prehranjujem. Je včasih kar hudo,drugič pa sem spet ponosna nase,da mi takole uspeva. Sicer sem še vedno zelo debela in najbrž nikoli ne bom suha,ampak imeti stopet kil je veliko boljše,kot pa imeti jih stodvajset. Sicer se imam v bljižnji prihodnosti namen spravit s te tromestne številke,ampak trenutno ne najdem prave volje za to in raje mal počivam in se pazim,da se ne zredim. V glavnem,punce drage,ne si mislit,da boste po treh mesecih,ko boste lepe in vitke lahko spet jedle kot prej.O ne,tako pa ne bo šlo,se bo kar treba truditi še naprej. Drugi pa naj dieto kar kritizirajo,najbrž so to takšni ljudje,ki so predebeli,pa nimajo jajc da bi shujšali. Punce,mejte se lepo in vztrajajte na svoji poti,kajti uspelo vam bo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Živjo! Včeraj sem preživela sadni dan. Zanima pa me, na kateri dan lahko jem morske sadeže? Nujno rabim odgovor. Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK
Goga, morski sadeži spadajo med beljakovine. To se pravi da jih lahko ješ na beljakovinski dan. Jaz si jih ponavadi naredim v solati (kupim zamrznjene repke kozic, jih prepražim na žlički olivnega olja in dodam v zeleno solato). Drugače lahko ješ škampe na buzaro, školjke na buzaro. Ravno zadnjič sem si naredila sipo, ki sem jo očistila dala na alu folijo, dodala narezan česen in peteršilj in žličko olivnega olje, alu folijo zavila in vse skupaj postalila v ogreto pečico (200 stopinj C) in pekla pribl. 20 minut, zraven sem dodala solato, njaaaaaaaami. Levinjav

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti