Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Punce,vidim da ste v polnem zagonu. Zdaj pa le glejte,da boste takšne ostale vseh devedeset dni. Želim vam veeeeeeeeliko sreče! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Levinjav, te diete (knjiga - 1. del) ti ne moremo poslati, ker je nimamo v digitalni obliki. Imamo pa drugi del - naslednjih 90 dni, to pa pride v poštev pri vzdrževanju teže. Tukaj pa ti navajam povezave, preko katerih boš lahko prišla do ustreznih informacij: http://users.volja.net/kulinarika/ http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_d Riba-ribica, tudi meni bolj paše čaj, voda pa le ogreta na sobno temperaturo (me zelo dolgo čaka, da se spomnim nanjo). jankica
najlepša hvala jankica. Levinjav
Lep pozdrav! pridužuje se vam nova mučenica diete, ki pa potrebuje malo zagona in podpore. Začenjam na novo z klepetom, čeprav sem pa redna obiskovalka kulinarike. Ampak gremo k dieti, ki jo bom začela jutri. Enkrat ( po porodu ) sem se jo že lotila in sem takrat izgubila 5 kg (toliko sem imela cilj). Sedaj pa bi zopet rada začela spet po 4letih in sicer cilj imam 5kg. Prosim za majhno podporico. Lep pozdrav, Petra. priv
Priv, pridružujem se ti, jaz sem z dieto začela danes. Seveda se tudi jez mislim znebiti nosečniških kilogramčkov. Moj namen je izgubiti pridobljene nosečniške kilogramčke izpred dveh nosečnostii, ker po prvi nisem nič preveč shujšala, tako, da imam sedaj cilj shujšati na težo pred prvo nosečnostjo. Upam, da bova zdržali!! Levinjav
Levinjav sem zelo vesela da bove skupaj štartali in se bojevali ter spodbujali. Ampak nisi pa nič napisala kakšen cilj imaš ( koliko kg ). Ker si en dan pred menoj mi boš lahko kadaj svetovala kaj si kaj jedla tisti dan, kajti jaz (tako kot verjetno večina ostalih )moram kuhati še za 2 člana, ki pa sta zelo prijetno vitka. Ampak glede na izkušnje se bo kar dalo, malo več prilog in sladic bosta deležna kot jaz pa bo. Petra. priv
Priv, kaj pa če bi tudi ti začela kar danes? Malo bomo zamižale, če nisi imela sadnega zajtrka, pa nič zato. Tako bosta z Levinjov lepo usklajeni in še lažje bo! Srečno obema! jankica
Ja Priv, moj cilj je izgubiti malo več kilogramčkov kot pri tebi. Sicer sem jih že nekaj, rada pa bi jih še več. No, moj cilj je izgubiti 13 kg. Upam, da mi bo uspelo. Pa tebi seveda tudi. Definitivno se je lažje držati diete, ko si še na pododniški, kot če hodiš v službo. Zato čestitam vsem tistim sotrpinkam in sotrpinom, ki so v službi in se držijo diete. Levinjav
jaz bi bila za da bi danes začela, ampak sem poleg veliko sadja danes pojedla za malico sendvič z cabbato, tako da ne vem če bi lahko bi to dobro. kakorkoli že pa bom 100% začela jutri. petra priv
joj tale škrobni dan mi prou nč ne paše. vsi ostali dnevi so vredu, samo ta mi nekako ne gre najbolje. bolj malo idej imam za kuhanje, pa tudi tako jih ni tako zelo veliko na netu (sm zbirčna ja, sej vem) jutri pa komaj čakam da bom jedla testenine s pelati in za večerjo tortico juhuhuuuuuu (mi manjka sladkorja) Strelca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti