Hojla!
Ohoho,naš forum se zopet polni.Lepo,lepo,več ko nas je lepše nam bo in več kil bomo poslale za deveto goro.
Biseroža,Kristina,Ava(s hčerko),pozdravljene med nami.
Le kar pogumno,nč se nas bat.No,sam mene mal,ker vam bom kar povedala,kar vam gre,če ne boste pridne.
Ava,tebi pa predlagam da si zjutraj napolniš plastenko in vsako uro naredi nekaj požirkov.Ob koncu dneva boš videla,koliko si spila.Od začetka se kar mal kontroliraj in res poskusi,recimo pol deci vode vsako uro.Pitje je zelo pomembno,ne samo pri dieti,ampak nasploh,zato se le trudi z vodo.Mogoče boš sčasoma ugotovila,da lahko enostavno spiješ več vode.Navadila se boš piti.
Tudi jaz sem nekoč premalo pila,zdaj pa se moram spet kontrolirati,ker sem spila že preveč vode,kar pa spet ni dobro,saj potem telo izloči preveč elektrolitov.Tako,da okrog dva litra na dan je dovolj.Spet pa je količina vode odvisna od teže.Tisti malo bolj okrogli lahko spijemo mal več vode.
Bravo Rožica,te je že lepše brati.Le tako naprej.Glavobol pa je lahko posledica tega,ker se tvoj organizem čisti in bo slej ko prej minil.
Si me pa razdražila z arašidi,sem se spomnila,da sem jih oni dan kupila,pa pozabila nanje.
Punce,uživajte kolikor pač lahko in pazite,kaj se vam spusti v želodec.
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Svaljki z žajbljem