Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tuna, hvala za pojasnilo v zvezi z DVD. Bom pogledala pri sosedu po poličkah. Sprehod na grad bi tudi v prazničnih dneh pasal, po teh požrtijah, ki bodo sledile. Povej, pokliči, če bo vreme ok, ni problema. bonaca
Hojla!!! Pridne punce, al nas mislite presenetit!!!!!! Bravooooo Bonaca, tako se govori!!! Lp helena45
Bonaca ni blema samo telefon so mi ukradli pa nimam več tvoje telefonske, pošlji mi jo v sporočila. Lahko bi šle v ponedeljek zjutraj če nimaš kaj drugega v planu in če bo lepo vreme. Kaj praviš? Marjanca jaz sem tako nareta da 4 mesece poskušam z dieto a ni pravega rezultata potem mi pa kar naenkrat naredi klik in se resno lotim zadeve. In tako je bilo tudi sedaj. Je pša zanimivo da sem ful sladkosneda ampak me zdaj ko sem se odločila sladkarije sploh ne premamijo in mi ne bo težko preživeti praznikov. Jutri praznujemo rojstni dan moje hčere...danes je stara 9 let...pa si bom oblekla najbolj ozke kavbojke da potem ne morem veliko jest.... Čez 10 dni pa šibamo na Korčulo za 1 teden...juhuhu...komaj čakam...tam bom pa tako samo ribe jedla. Punce uživajte in prav lepo preživite praznike. Čao, čao.... tuna
No jaz sem se tudi odločila, da bom upoštevala lunin post. Danes bi morala imeti sadni dan. Zato bom zvečer, ko bo konec posta popapcala jagode, ki sem jih že kupila. Prebrala sem, da je med postom dovoljen tudi svež sadni sok in si bom privoščila tudi limonado. Marjetica
Tuna lepo praznujte hčerin rojstni dan in tudi iz moje strani ji voščim vse lepo in naj si uresničijo vse skrite želje!!!! Vse najboljše!!!!! Lp Helena helena45
Pozdravljene Že več časa vas spremljam na temle forumu... No, ker je Marjanca vprašala za recept za polnozrnato potico, ga napišem, sicer ni v celoti polnozrnata, jo pa delam že veliko let, ker je enostavno dobra, naredim pa iz navedenih sestavim pletenico, sladkor nadomestim pa s fruktozo testo: 20g kvasa, 1,5dl mleka, 40g sladkorja, 200g mehke moke, 150g polnozrnate moke, 1 jajce, 40g masla, sol, limonina lupinica nadev: 250g orehov, 1,5dl mleka, 20g margerine, rum, 40g sladkorja, vanilin, cimet Pečem 40 min, 190 stopinj Vsem želim čim manj nabranih kilogramov čez praznike (he he he) Mateja
Helena hvala! LP tuna
Tuna, poglej v sporočila. bonaca
Hojla! Torej vodica teče,kajne.Pridne smo,ni kaj! Sem bila prejle v Intersparu,groza,kakšna gužva.Sem kar na brzino(kolikor se je v tej gužvi pač dalo) nabasala stvari,ki sem jih rabila in zgasnala domov. Naj vam vodica lepo teče in potička lepo peče! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Živjo! Kako fino, da smo spet malo bolj aktivne tu gor! Sem že zjutraj poslal en post, pa vidim, da ga sploh ni objavilo? Skratka danes imam tudi jaz popolni post, malo se je že začelo pretakati in oglaševati v želodcu, vendar bom zdržala. Bom šla malo na sprehod al pa v šoping. Rabim ene nove hlače, da bom primerna za v cerkev. Ker mi nobene ne stojijo tako kot bi morale in bi me bilo tako kar malo sram. Marjanca tista potica je res dobra in zelo lepa na pogled, izgleda tako kot orehova (temen nadev). Ti pa si le privošči orehov nadev, če se ti tako lušta. Nazdravje! Se beremo! Rožica.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti