Hoja,
tudi jaz bom poskušala danes zgržat na vodi. Žal mi včerajšnji sadni dan ni uspel, a moram po mojem zastavljenem planu, da ne zabluzim. MAlo slabo brez energije sem ta teden, tudi danes sem malo bolj čudna. Če bo pa huda kriza bom pa malo sadja - vitaminčkov. Samo, da imam vsaj enkrak na mesev vodni da in na 4 do 6 dni sadni pa mi bo uspelo obdržat težo. Z ločevanjem pa ni težav. Edino po kosilu do večera, bi kar naprej nekaj jedla, pa kar gledam na uro kdaj bodo minile tri ali štiri ure.
Čestitke vsem pridnim, pozdravljene vse stare in nove inn veliko uspeha. Celjanke se vidimo, mislim, dami bo uspelo priti na čvek, čeprav grem nasledni dan za tri dni v Dobrneo na izobraževanje.
Robida mislim nate in ti želim, da se čimprej pozdraviš in se nam kmalu priduži na skoraj že enomesečnem čveku ob kavici ali čaju.
Tuna, tudi ti se pozdravi. Se vidimo v Santani.
Marjanca, Helena, MArjetka cvetka in BOnaca tudi vas bom zelo vesela.
Kaj pa LUna12, se nam boš tudi ti pridružila. Milsim, da imamo še novo kafetkarico. Dobrodošla.
Smile tudi ti si že naša, prideš, kajne.
TO bo veselo.
MNMM, kako dobro kavo sem si skuhala- NO od zdaj sem že na vodi, upam, da mi bo uspelo. Če je katera z mano, naj pove, se beremo in vzpoidbujamo.
Nena, saj bova zdržali, kajne. Nisem sicer taprava, me boli v vratu in malo glava, a se bom s čajčki pocakljala.
Lepo se imejte in veliko vitaminčkov na današnji dan vam želim. Če ne bo šlo po sadju, pa si privoščite zeljenjavo, a brez stročnic.
LANES