Dobro jutro vsem!
Včeraj sem imela toliko obiskov, da se sploh nisem imela časa oglasit. Sem vse nadoknadila in prebrala sedaj ponoči, ko nihče ne zvoni na vratih.
Marjetka cvetka, vidiš, da imaš potem v penziji še več dela, kot prej. Pa ne da ti bosta sedaj obe punčki zboleli sedaj pred prazniki? Upam, da bosta zjutraj že v redu.
Lanes, tudi ti se čuvaj, da te ne položi kaka virozica v krevetašce! Ja kdo bo pa potem Božičku in Dedku Mrazu pel?
Any, dobra ugotovitev, da si ti gospodar svojega telesa in ne ravno obratno - ko bo meni to v možganih kliknilo, bo tudi morda rezultat boljši!
Bonaca, jaz pa sem mislila, da smo samo ovni tako trmasti, pa praviš, da tudi raki.
Jankica, tvojega govnača bom pa preizkusila v petek - sliši se dobro.
Encijan, vanilija kakiji so pa tudi meni odlični, res nekaj posebnega, čeprav ljubim vse kakije, če so le dovolj zreli.
Lisička in Tuna, hvala za simpatična opisa Juge - sem še iz tistih časov, ko smo bili vsi bratje in sestre, pa lepo smo se razumeli, sedaj pa... Ja, politika naredi svoje. Za februar pa menda ja še velja, kaj?
Claudia12, jaz sem 15.12. sadna, ampak bom poizkusila biti bolj na

, če bo šlo, morda vsaj pol dneva, potem pa kak sadež v usta.
Goga, tudi meni teža kar stoji že od konca prvega meseca, pa sem že skoraj na polovici tretjega - pa saj ne grešim, ampak ne gre in ne gre. Ja to bo, premalo gibanja. Vas kar občudujem, ko se tako pridno družite s svojimi orbiji.
Jaca, le izbori si svoje mesto na računalniku, saj ni, da bi zanemarjala KulSlo, pa do kraja se čimprej pozdravi.
Rmeli, kaj pa se pritožuješ - a ni - 4 kg čudovito? Za mene že!!!
Danes imam spet previjanje noge v bolnici, pa ne vem, kako bo s časom za računalnik, Če ne drugače, se beremo zvečer.
Želim vam vsem lep dan (upam, da ne bo tako meglen, kot je bil pri nas včeraj!!!

)

Dušanka