Dober dan.
Samo malo pokukam, potem grem pa na posvet v zvezi s telovadbo. Nujno rabim malo utrjevanja mišic, ki so se mi, ne vem kje in kdaj, čisto izgubile. No ja, saj vem, vendar rabim nekoga, ki mi bo dirigiral, drugače sem z razgibavanjem na nuli. Pa toliko delam vsak dan, samo kaj, ko gospodinjska dela v to sploh ne štejejo - to je krivica

Mi je ginekolog zabičal, da moram do spomladi utrditi mišice medeničnega dna in vsak dan narediti vsaj 20 trebušnjakov. Jaz reva zmorem pa samo Keglove vaje, trebušnjaka pa niti enega ne naredim pošteno, tako da je zadnji čas, da me nekdo vzame v roke.

Bom povedala kasneje, kaj in kako se bom zadeve lotila.
Sicer sem pa danes na škrobu, jutri pa zelenjavna pica pa zvečer kakšen posladek.
Blažkaa, kar zavidam ti, da se imaš kje sprehajati - pri nas pa kamor greš, je vse v hrib, ob cesti sprehajati se pa ni prav prijetno. Ko bi le jaz bila tako polna energije kot si ti, žal mi že malo emšo nagaja, še bolj pa je verjetno to, da sem se precej polenila. Tisti čas, ko sem frej se pa vsedem in štrikam ali pa brskam po netu. Delam na tem, da zadevo spremenim.
Kristalka