1. srečanje kulslo, slike so že v galeriji

Na temi Morska solata smo nekatere forumovke navrgle možnost, da organiziramo srečanje. Zato odpiram to temo, da malo predebatiramo.

Prvi predlog, ker pač nekakšen mora biti, za izhodišče, se glasi: srečanje naj bo v Mariboru, 15., 22. ali 29. oktobra. Prevzamem nase, da skrbim za prijave in zagotovim prostor, seveda ob pomoči katere forumovke z mariborskega konca.

Torej - še kak drug predlog ali gremo kar v akcijo? Mamamia

mamamia

------------------------------------

Dodajam Bojan:

Razpoznavni znak prvega srečanja dobite tule:

www.kulinarika.net/srecanje/1sreca

---------------------------------------

Srečanje je v soboto, 22. oktobra, ob 13. uri v gostilni Pri kostanju v Mariboru.

Podroben opis poti je na 13. strani teme Srečanje.

Jaz sem za; Maribor tudi ni več tako daleč, zdej ko je avtocesta, tako da brez problema tjas
jaz sem tudi za Maribor. lp
Meni tudi Maribor ustreza... Lahko združim še s skokom v Graz. Loni Makaroni
Mammamia, veš da smo za akcijo! Če boš potrebovala pomoč, javi! To je bila pa res dobra ideja, konec koncev se že kar lep čas družimo na "kulinariki", zakaj se še ne bi v "živo" spoznale! 100% podpiram predlog o srečanju! Galja!
Ok, torej smo za Maribor. Galja, seveda bova delali družno! Zdaj pa datum - kaj pravite, kdaj? Naj bo to petek popoldan ali morda sobota? Mamamia mamamia
Jaz bi raje glasovala za soboto, pa raje 22 oz. 29., okoli 15. bo moja mama operirana in takrat ne bo nič iz mene tjas
Mene pa ni oktobra
Datumov uskladiti ne bomo mogle (i) nikoli. Meni bolj ustrezajo sobote. Loni Makaroni
Ja, Loni, nemogoče je poiskat termin, ki bi bil pravšnji za vse. Sem tudi za soboto. Katero koli od predlaganih. zvitorepka
Pridem. riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti