5. okt 2005 23:21
tukaj je še ena Belokranjka, ki je za!! tudi, če rabite kakšno pomoč!! lp tamara sajovict
5. okt 2005 23:21
tukaj je še ena Belokranjka, ki je za!! tudi, če rabite kakšno pomoč!! lp tamara sajovict
6. okt 2005 8:35
Dobro dekleta, pa bomo same nekaj organizirale. Predlagam komunikacijo po zasebni pošti, potem pa na forumu sporočimo, kdaj in kje, da se nam pridružijo vse tiste članice foruma, ki bi jih srečanje zanimalo. Mamamia mamamia
6. okt 2005 9:31
Pred dvemi leti je tudi bilo govora o srečanju, pa... žal, nič od tega. Upam, da bo ta iniciativa tokrat uspela. Predlagate komunikacijo po zasebni pošti. Zakaj? Tudi če ni za ta forum..., zakaj pa ne? pravzaprav bi srečanje bilo kot neka krona vsem našim nasvetom, pripombam, receptom... Predlagam, da debato nadaljujemo na novi odprti temi in to je to. Pozdravček!
6. okt 2005 11:32
Se strinjam, dragička, da odpremo novo temo. Grem naredit. Mamamia mamamia
23. okt 2005 22:29
mamamia je napisal/a: |
Hm, Jernej molči kot grob. torej bomo zadevo vzele v svoje roke. Je konec oktobra prehitro? Pa še en predlog. Kaj če to debato umaknemo na zasebno pošto? Mogoče koga utrujamo s tem, pa tudi, da ne bo očitka, da smo zašle s prave teme? Mislim z morske solate do srečanja na Štajerskem... Jaz se lahko obvežem, da poskrbim za okvirno prijavo - da sem torej oficir za zvezo glede datuma in števila udeleženk srečanja, pa primeren prostor priskrbim, seveda če ste za to, da je zadeva v Mariboru. Lahko pa se zmenimo tudi kje drugje. Torej, dage moje forumovke? Mamamia mamamia |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako