Vegetarijanska kosila
Brezmesni ričet, polnozrnata bombeta
Tarja83
testeninska solata, ocvrte ribe
buča
Riž s fižolom po louisiansko, zelen radič
Loni Makaroni Loni, kaj je to riž s fižolom po louisijansko? Hvala!
No, ker sem po dolgem času tukaj našla samo tole neodgovorjeno vprašanje, sem z iskalnikom našla, da si recept enkrat že napisala.
nedelja: juha iz razne zelenjave, solata, domač kruh
ponedeljek: brokolijeva kremna juha, špageti z zelenjavno (por, grah, korenje, pelati) omako, solata
torek: gosta enolončnica iz stročnic (čičerika, fižol, leča) in zelenjave (paradižnik, korenje, por), solata, puding
danes: polnozrnat kuskus z zelenjavo in tofujem, solata
Čemaževa juha http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11308, dušena zelenjava z piro, solata: ledenka z čemažovimi popki
kobra 1Ponedeljek: Quinoia pasta s kozjim sirom, špargeljni, limonino lupino in pehtranom. Skleda mlade solate. Poobedek; jagode in kozarček suhega šampanjca.
včeraj: solata (zelena solata, naribano korenje, koščki prekajene ricotte, paradižnik, kumara in polnozrnati peresniki)
danes: rižota z mešano zelenjavo (čebula, korenje, stročji fižol, grah, cvetača)
široki rezanci s šparglji, bučkami in parmezanom, zelena solata
včeraj: goveji zrezki v omaki,riž, zelena solata
danes: palačinke
kleo
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Svedri s parmezanovo kremo

Bučke s sirom