Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
| turboA je napisal/a: |
| zanima me, če je steklenico v hladilniku potrebno zapreti, ali pustiti odprto? turboA |
TurboA, dobrodošla med nami. Samo ne vem, ali boš dočakala odgovor na to vprašanje, zadnji odgovor v temi je namreč iz leta 2001 ...
Mamamia
mamamiaOtrok mi je potrgal še zelene čilije. Uporabim jih lahko, ni tako kot pri kakšnih paradižnikih, ki se naj ne bi jedli še zeleni?
Commis débarrasseurKomot ga uporabljaš, je podobno kot z zeleno papriko.
, upam, da jih otrok ni probal....
lp
mzmBrez skrbi, če bi jih in bi bili pekoči, bi za to že vedela, ker se ne bi dalo preslišati. Sicer pa niso nevarni, le pečejo nekaj časa. Vendar pa vsaj našii mali zeleni še niso ostri, peči začnejo, ko dozorijo.
SonjaTole je res že zelo stara tema, pa me vseeno nekaj zanima.
Prečital sem, da se lahko čiliji sušijo v sušilniku za sadje. Ali je potem sušilnik še uporaben za kaj drugega? Imam namreč tako divje čilije, da je potrebno tudi nož posebno dolgo spirati, če želimo, da je kruh ki ga odrežemo s tem nožem še užiten.
MatjažV sušilniku za sadje sem že sušil Bhut jolokio. Seveda je sušilnik potem še uporaben. Posodice sušilnika dobro operite pa bo.
Miroslav VulovićPa nikar ne suši v zaprtem prostoru.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem