Ojla!
Morda malce butasto vprašanje in prežvečeno, a me vendarle zanima, ali je dobro, če na dan pojem 1 kg breskev? aja, nič drugega RAZEN tega kilograma. Koliko je to sploh kalorij?
Hvala!
Zorba
Ojla!
Morda malce butasto vprašanje in prežvečeno, a me vendarle zanima, ali je dobro, če na dan pojem 1 kg breskev? aja, nič drugega RAZEN tega kilograma. Koliko je to sploh kalorij?
Hvala!
Zorba
UUU kak fino, ravno pravno temo sem našel
, da ne rabim na novo odpirati in svinjati Foruma :D![]()
Sem prebral sedaj par ang. forumov in nutrition mnenj, kjer nobeden ni nasprotoval oz. videl slabost ali pa možnost rejenja v tem kar mene zanima. ![]()
In sicer, kaj je vaše mnenje, če občasno menjam vrstni red hranjenja in namesto zjutraj pojem svojo vitaminsko skledo sadja,oreščkov/semen,jogurta in pest ovseno/rženih kosmičev za kosilo. Sedaj se mi že 2 dni lušta takšna sadna zadeva, pa se mi zdi da ko telo nekaj rabi, samo da signale. Menim, da je najbolje poslušati telo. A se strinjate?
Ali menite da si naredim zgoraj omenjeno različico brez dodatka kompleksnih OHjev v obliki ovseno/rženih kosmičev, čeprav ravno tile vplivajo da bodo zadeve šle skozi želodec in bom dalj časa sit.![]()
Mnenje, ideje, predlogi?![]()
MBrando, ne kompliciraj ampak jej, kot se ti pač trenutno zahoče. Boš še v kakšno psihozo padel, če se boš s takimi rečmi ukvarjal ...
mamamiaMamamia: Še nisem omenil mojega problema ko sva se srečala? No, ni za javnost. Lahko pa na privat oz. komaj čakam da se spet razkomotiva na kafču in kafica ter debata...
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Evitine Jakobove pokrovače