Dobro jutro, rožice moje drage !
Po vikendaškem mrku sem spet med vami. Zebe me kot psa in to 8. avgusta !!! Pa onim zgoraj se je čisto utrgalo ! Kot da bi bil pozni september ! Pa kaj hočemo. Spet ponedeljek, spet nov teden, spet smo bližje penziji.........
V soboto sem bila na terenu in sem zmešala v moj želodec 1 mali kos kruha, pa malo pršuta ( prvi od 3.1.2005 !) z olivami, potem eno krasno zelenjavno juhico, pa divjačino z z veliko paradižnikove solate, na vrh pa malo sladoleda in kasneje 1 mali košček pite. In ko sem v nedeljo zjutraj stopila na tehtnico, me je skoraj kap, tako malo kil sem imela. Ne vem, če se imela v teh 7-ih mesecih kdaj tako malo kil. Ful sem bila vesela. Hvala bogu, da je tista čokoladna požrtija mimo in z njo nevarnost za moje kile.
Včeraj sem jedla za kosilo pečene kurje bedrce s čebulo in kumarično solato, za večerjo pa paradižnikovo solato s koruzo. Je že celo večnost nisem jedla. Za znoret dobro.
Danes pa bo za kosilo ajdova kaša z zelenjavo in paradižnikova solata. Imam na vrtu toliko paradižnika, da bo zdaj vsak dan na jedilniku. Se mi zdi, da se ga sploh ne morem preveč najesti.
Helena45, dobrodošla med nami ! Boš videla, kako je fino in da volja sploh ni problem. Dan na dan dietke, kilogram na kilogram izgubljene teže. Ko se bo klesanje začelo, boš videla, kakšno veselje je, ko človek stopi na tehtnico ali pa ko poizkusi hlače, ki so kar naenkrat prevelike. Če ti bo kdaj kakšna krivulja padla, pridi na forum in tu te bomo spravili v dobro voljo, ki ti bo pomagala prebroditi slab trenutek. Sicer pa se to dogaja vsem nam, vsak ima kakšen "greh" za sabo, pa smo preživeli. Samo odnehati ne. Vztrajaj, saj se pride na cilj tudi po stranskih, ovinkastih cestah !
Tabina, na generalko, pa bo potem jasno. Tole vreme je pa res tako zmešano, da se ni za čuditi, da te kaj boli, še posebej, če si bolj občutljiva na take spremembe ali pa če morda nisi do konca pozdravljena od katerih prejšnjih težav, ki so te pestile. Naj zdravniki naredijo svoje in potem ti bo bolj jasno kako in kaj.
Dekleta, ne vem kaj bo s Štajersko, če bo toliko njenih prebivalk shujšalo. Bo Slovenija spet prevagala na ljubljanski konec !!!!! Ha, ha, ha...... Bomo res morale narediti eno izmenjavo izkušenj v živo.........
marjanca45
Sporočilo je spremenil(a) marjanca45 dne 08. avg 2005 08:22:25