Andrinaa glede steperja - jaz sem ga kupila, malo preden so dali v prodajo tega, ta novega. In prav s težavo sem ga našla ( v Tuš-u, ko sem preiskala že vse športne trgovine pri nas). Stal me je 10.000 Sit. Je narejen tako, da ima večino kovinskih delov (vzvodi ipd,...) ima več težavnostnih stopenj, ki se regulirajo z vijakom, digitalni display, ki kaže št. stepov (korakov), poraba kalorij, čas,... samo mi je, žal, kmalu crknila baterija pa nove ne dobim

.
Z zadevo sem zelo zadovoljna, ker lahko »tečem« trudi če se mi ne ljubi ven zaradi dežja ali sem prepozna,…Čutiš vsako mišico od pasu navzdol, kako dela. Je pa res, da če nisi navajena in se zaletiš »ko" mutav na telefon« (beri: nastaviš najtezjo stopno in tečeš 20 min, tako kot sem to storila jaz v prvo), ko stopiš s steperja dobiš občutek, da imaš težo persno lahke kategorije, kmalu pa spoznaš, da se suče cela soba.

Kokos vedno znova se spomnim nate in na tvojih legendarnih - 30. Mislim, da si večini forumašic in forumašev vzor.
Jaz se nikakor ne morem spravit nazaj na dieto, zjutraj začnem, do jutri se pregrešim in tako znova vsak dan. Pol grem pogledat kaj dogaja na forum, držim pesti in navijam za vse tiste, ki poskušajo in so vztrajne…Res mi je bilo lažje v prvo.
gogy