Živio!
Smile jaz pa mislim, da nihče ni tako nov, da ne bi spadal v našo družbo.
Z prvim dnem, ko si začela z dieto smo te posvojile, tako da si definitivno član naše družine. Navse zadnje pa se tudi me ne "poznamo " med sabo.
Kaj pa jankica, se nam boš ti pridružila?
Jaz pa pogrešam še tiste , ki nas še vedno samo berejo. Zakaj se ne oglasite, da vas Tuna zabeleži za srečanje?????
Maychi, Kokos, Sy (gospodična dipl..ti si pa ja spet na dieti, zdaj ko si dipl. boš pa ja imela več časa za forum), tejčica, Dachy, Tabina, Majdad, Aknarid, Olina, Ivonja, Skozipadalica ( kje si, pa ja nisi tako shujšala, da si se kar izgubila v tem velikem svetu? :) ), Robi (kaj pa ti? Boš prišel, da bomo imeli vsaj malo lepega vremena, čeprav bi si jaz želela letos bele preznike. Upam da bodo. )......... In vsi ostali, brez ztamire , če sem koga izpustila. Javite se!
Jankica poizkusi najprej z hrano, npr. Namoči suhe slive čez noč, zjutraj popij vodo in za zajtrk pojej slive; Dve žlički lanenega semena navrh pa veliko tekočine, da stvar nabrekne; Kisli repo ali zelje; Kefir na B dan; ... Trenutno se ne spomnim nič drugega, poizkusi najprej tako. Mislim, da če sprobaš vse, :)))) bo pa veselo, se lahko kar utaboriš v stranišče... :)
Predvsem pa glej, da spiješ zadosti tekočine,....
Če nič od naštetega ne bi pomagalo, potem imam jaz na zalogi zeliščne tablete Verolax, vendar ti ne bi priporočala, da bi jih veliko jemala. Poizkusi po naravni poti.
LP, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 20. okt 2005 11:23:08