Zamrzovalna skrinja ali omara
Lepo prosim za eno pomoč-Veliko mi bo pomenila.
Imam skrinjo ki je stara 15 let. Pred kratkim mi je moj mali nadebudnež premikal gumbe na njej, in ker sem izgubila navodila ne vem katere lučke morajo svetiti.
Imam od desne proti levi
-rdeči gumb( alarm) ta je izklopljen
-zeleni gumb -ta je vklopljen in mislim, da je ta klasični gumb za delovanje ter
-oranzni-rumeni gumb, na katerem je narisana snežinka.Trenutno je tudi ta prižgan, ampak se mi zdi , da je ta hitro zmrzovanje in da se ga ne rabi imeti stalno prižganega, samo kadar dam notri sveže meso.
Ali imam prav.![]()
![]()
![]()
Ob normalnem delovanju gori LE zelena lučka, Kadar prižgeš stalno hlajenje (ko recimo zamrzuješ večjo količino), gori oranžna, rdeča je alarm, da je temperatura preveč padla, oglaša se še zvočni signal (vsaj pri naši omari in zelo stari skrinji je tako). Prav imaš.
Še nisem videl, da bi se aktiviral tak star forum. Kaže, da je tudi včasih frčalo perje.
ežojHvala za odgovore.Da mi ne bo preveč elektrike šlo, že tako je položnica zelo visoka. Kar se pa pirja tiče, pa nisem brala starega pogovora, le nove teme nisem želele odpreti.
Hvala.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Palačinke z gobami in ajdovo kašo