V roke mi je prišel članek o švedski grenčici.Ker opisuje,da je zdravilna skoraj za vse,me zanimajo vaše izkušnje.Za katere težave jo uporabljate in kako ali jo pijete,se mažete...
jesen
V roke mi je prišel članek o švedski grenčici.Ker opisuje,da je zdravilna skoraj za vse,me zanimajo vaše izkušnje.Za katere težave jo uporabljate in kako ali jo pijete,se mažete...
jesen
JAZ SEM SI PA Z GRENČICO ,IZBOLJŠALA HOLESTEROL,VSAKO JUTRO 10 KAPLJIC GRENČICE ,
1 ŽL MEDA IN SOL OD 1LIMONE, POMAGA
Darja!
Se spomnim, da sem par let nazaj iskala to grenčico, pa so mi v lekarni rekli, da je ne smejo prodajat. Kje torej kupite švedsko grenčico, od katerega proizvajalca?
ann
Niso je smeli prodajati (švedska grenčica proizvajalca Bittner), ker je šlo za 'zaščito imena', potem so jo preimenovali v Pervivo.
Ime je zaščitilo avstrijsko podjetje, ki izdeluje grenčico po receptu Marije Treben (sedaj se tudi ta dobi pri nas v lekarnah), imajo pa precej zasoljene cene. Najprej je te grenčice namreč izdelovalo neko nemško podjetje (ihrlich), vendar očitno sedaj lahko prodajajo le v Nemčiji, cene so pa občutno nižje (razmerje 1:3).
tracPoskusi v Avstriji (če moreš).
marjjaV lekarnah, drogerijah...
_tisa_
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Pekoča paradižnikova juha