Pinga, nimam recepta za to jed, razen za piščanca z arašidi. Pa katero kitajsko si mislila, v mb jih je pet?
Mamamia
mamamiaPinga, nimam recepta za to jed, razen za piščanca z arašidi. Pa katero kitajsko si mislila, v mb jih je pet?
Mamamia
mamamiaČarli08, Uncle Ben's ima basmati riž z jasminom .... vsaj še nekaj časa nazaj ga je imel .... jaz namreč sedaj uporabljam basmati riž iz spara od natur pur .... ima tudi zelo fino aromo ....
katjushkajasminov riz iz Spara je čisto ok. Sama ga sicer kupujem v Avstriji, a ni neke bistvene razlike. Ne boš zgrešila. Mamamia
mamamiaPozdravljeni,
mene pa zanima, če kdo ve, kako naredijo v kitajskih restavracijah marinado za zeleno solato?
Je nekaj posebnega, svetlo rjave barve.
Zuckerfeeodvisno od restavracije - malo dajo kar sojine omake, v nekaterih pa tudi s sezamovim oljem pokapljajo.
Sonja
mamamia, bi mi lahko prosim posredovala recept za piščanca z arašidi
?
(a je ta recept podoben tistemu, ki ga dobiš v tajskih restavracijah, samo da je z indijskimi oreščki?)
čokijaz pa se lepo priporočam za hrustljavega piščanca....pohanja namreč ne maram, ampak ta piščanec (raca pa je najnaj....)...tudi večini v družini jim je všeč, tako, da bi jim rada pripravila presenečenje (sem v lidlu videla, da imajo račko-zamrznjeno...)
mačka27Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučna juha s kokosovim mlekom

Jabolčne rožice