član od 20041351 sporočil
Miran, iz tvojega pisanja sem razbrala (mogoče se motim) da nimaš kruhomata in da pečeš kruh, kot so ga že naši predniki, torej ročno. Se popolnoma strinjam, da je drugačnega okusa in izgleda, tudi sama ga še včasih spečem po "klasiki", toda vedno takrat, ko rabim večjo količino kruha. Naj pa ti povem, da odkar imamo doma Kruhomat, kruha več ne kupujemo in vsako jutro imamo svež kruhec. Sem zadnjič kupila v trgovini sveže žemljice in sta mi otroka rekla, naj žemljic već ne kupujem, ker je moj kruh (večina pečem polnozrnatega s semeni) najboljši. In tako ga seveda pečem vsak dan. Kruhomata ne bi dala vstran za noben denar, čeprav sva si bila prvi teden zelo velika sovražnika, seveda po moji krivdi, ker ga nisem obvladala.Ko se ga enkrat navadiš in obvladaš recepte, potem ne moreš več brez njega. Odvzame ti veliko dela in časa, to pa je dandanes velika prednost. Pa da še omenim samo to, da nimaš nobene odvečne posode (stepalke, lončke, sklede itd...) umiješ samo posodo iz kruhomata. To mi veliko pomeni. Če še nimaš kruhomata, si ga nabavi, ne bo ti žal. Sama sem ga hodila gledat 2 leti, preden sem se odločila za nakup! Žal mi je, da ga nisem kupila že prej!
Deževen pozdrav od Galje!