Khm, khm ... grešnica prisotna! Pokorno javljam, da sem pridna in včeraj jedla samo sadje, danes pa pospešeno pijem. Na avionu sem popila en liter radenske, ker navadne vode nimajo, zdajle pa v službi žulim vodo. Bom potem še malo antifriza prilila, da kaj ne zamrzne (en vroč čaj!). Hja, grešila sem, priznam in verjemite mi, žal mi je, ampak zdaj ne bom gledala nazaj, samo naprej.
Ja, Marjetka Cvetka, mojo vago bi sigurno kap, ampak se ne vagam in zato ne bo prevelikega šoka. Imam pa občutek, da sem dobila nazaj čisto vse kar sem v dveh mesecih pridno izgubljala. Sicer vem, da to ni možno, ampak včeraj sem se počutila pošteno debelo. Danes je že boljše in tudi obleke so še vedno preširoke. HVALABOGU!
Punce, seveda bomo zdržale ob sami vodi. Kot ugotavljate tudi druge, sploh ni težko in tale dan bo za nami kot bi mignil. Sama bom šla tudi zelo zgodaj spat, ker sem vstala že sredi noči, da sem šla na avion. Sicer me zebe, pa ne vem ali je to zaradi lakote ali neprespanosti. Eno fajn banjo si bom privoščila pa bo :o).
Nekaj pa vam polagam na srce, kameradke, ne se preveč sekirat zaradi majhnih pregreh (seveda, če se takoj spravite nazaj), ker ste pozabile koliko ste pojedle pred tole dieto. Sama sem izkusila tale vikend pravo "požrtijo" in povem vam, da sem pojedla v treh dneh več kot prej v 14ih dneh. Tako, da kakšno jabolko več, ali pest lešnikov in podobno sploh ni problematično. Preveč strogi smo včasih do sebe. Malo strogosti sicer ne škodi, preveč pa gotovo ni dobro. Meni je najhuje to, da sem spet zamudila svojo suho svinjsko klobaso, ki me še vedno čaka v zamrzovalni skrinji. Pa tako sem se je veselila ... zdaj pa bo čakala še več kot en mesec in jaz bom cedila sline :o)).
Tudi jaz ODLJUBIM, da ga ne bom več srala. V primeru, da ga polomim, pa vam bom priznala. Tudi to vam ODLJUBIM :o))
Punce, z vodo za vitko linijo naprej ... :o)
Pa hvala za razumevanje in prijazne besede. Pašejo!
Marina5