Pozdravljene!
Danes se mi pa čez dan ni uspelo kaj javljat, sem imela vse tako natrpano... No ja, za hrano sem
že našla čas. Imela sem OH dan in sem za kosilo jedla špagete z gobovo omako. Sem danes nameravala poskusiti kakšne drugačne testenine, pa mi ni zneslo jih it kupit, tako da je bil standard.
Za večerjo pa sem si privoščila 4 koščke

jabolčne pite in pa seveda jedilno čokolado. Sem že pošteno lačna, saj sem večerjala že ob pol šestih, ker sem bila potem šele po osmi uri prosta. Še dobro da je bila danes sladica za večerjo, saj si kaj drugega niti ne bi mogla privoščit. Sem pa še zadnje minute Spar lovila odprt, da sem si kupila sadje za jutri.
Veliko se vas pritožuje, da vam kile stojijo. Tudi jaz imam tak občutek. Danes sem na dieti 7 dan, pa imam občutek kot da se redim in ne da hujšam. Pa ni bilo kakšnih ogromnih grehov. Niti ne upam na vago stopit, da ne bi obupala že na začetku. Pri prejšnji rundi sem se že po dveh dneh veliko lažjo počutila. Ne vem kaj je tokrat drugače.
Aknirad in marjanca, vidve imata pa velikane doma.
Marjanca, te je užitek brat. Si res imela že težke preizkušnje in bravo zate, da si našla pot iz vseh težav. Si ne morem predstavljati, kako težko mora to biti. Tudi jaz pa verjamem, da dokler se človek ne znajde v kakšni tako kruti situaciji, niti ne ve kako močan je. Ima tvoj sin srečo da te ima, kajti res si enkratna.
Tabina, sem se poskušala spomnit kakšnega lokala z igriščem pa mi ne uspe. Ti še sporočim če mi kaj pade na pamet. Kadar greva midva na večerjo, greva največkrat k Ribiču v Seči. Zadnje čase imam to srečo bolj poredko. A pridete dol čez praznike?
Za danes bom kar zaključila, saj sem tako zmatrana, da imam še komaj oči odprte. Jutri pa upam da mi uspe večkrat poklepetat z vami.
Sladko spanje!
tejčica