Malo me je zvilo, pa sem šla brskat po knjižici, sem opazila, da ni bilo dobro, sem le še bolj lačna, ko prebiram tiste recepte. Za jutri sem se odločila za govejo juho, kuhano govedino in regrad. Komaj čakam, regrad sem nabirala cel popoldan, če priznam sem bolj lovila sončne žarke in skušala pripravit zalogo te trave, baje bo spet grdo vreme in ne bom mogla nabirat.
Upam, da se grožnje ne bodo uresničile!
Jaz bi sonček!
Bajči jaz tudi mislim, da je ajdova kaša OH. Sem nekje zasledila idejo za OH kosilo ajdova kaša z gobicami.
Glede arašidov sem pregladala celotno knjižico, forume,... in nikjer nisem zasledila razdeljavanja oreščkov. Mogoče po kakšni drugi dieti.
V rinini knjižici piše, citiram: V sadnih dneh uživajte oreščke in semena.......Oreščki vsebujejo maščobe, res da rastlinske, vendar kar je preveč ni zdravo. Soljeni in praženi so prepovedani!
Torej jaz se ne bom nič sekirala, ker sem se v prvem krogu držala pravil po knjižici, kilogrami so šli dol in to je najvažnejše. Sicer si jih pa le redko privoščim, zaradi tistih nepriporočljivih maščob. :)
To , je moje mnenje, ker ne ločujem zelenjave ( npr. paradižnik je B;....) ne nameravma ločevati oreščkov.
Lep dan. Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.