Hoj!
Dan tehtanja!
Uspešno prestan po 10 dneh ( vmes so bili veliko. prazniki, pa moji arašidi
( mimogrede sem pogledala kako kalorični so, bom rabila veliko časa, da jih pokurim pribl. 600 Kcal= 10dag ) ) Ja, zato pa punce ne jih jest!!!
Zdaj sem pa najbolj pametna, ko sem več kot potešila željo po njih.
Skratka -0,2 kg nekaj je pa le.
Hvala vsem za spodbudne besede, ko je kriza ti vse te besede čudežno pomagajo.
Aknirad že sama si ugotovila poanto prehranjevanja po 90 DD.
Dnevi pa si v novi knjigi sledijo takole ( Zajterk- sadje ) B, Š, Š, B, OH, SADJE ( KOSILO), VEČERJA - ni več pomembno da jeste izto kot za kosilo, pomembno je le da pravilno kombinirate živila.
Kolikor sem jaz prelistala novo knjigo, sem ugotovila, da si kosila in večerje niso enake, kar ti najprej psde v oči ( npr. Kosilo - B, Večerja - Š ;
. . . . . . . . . . . . Kosilo- Š, Večerja - B ;
. . . . . . . . . . .Kosilo - OH , Večerja - OH ;
. . . . . . . . . . . . Sadni dan SAMO SADJE!!!!!
Vsak 29. dan = VODNI DAN
Opazila sem še, da glede na to, da je večerja vedno drugačna so v glavnem izbrane lahke večerje
( npr. Š večerja = skleda solate obogatena z koruzo ali malo fižola, Solata iz 3 krompirjev in čebule, 2 sojina polpeta ..... ;
B večerja = solata iz tune ali puste salame z razno zelenjavo, pusto skuto z žličko meda ali diet marmelade, 1 lahek jogurt vkaterega lahko zamešaš 1 žlico kosmičev, jajčna solata , jajčna omleta, 1 par kuhanih hrenovk z gorčico, 10dag puste salame z malo zelenjave,
OH večerja = 1 kos torte in košček temne čokolade,.... Tu pa mislim, da imamo vse dovolj idej!!! :)))))
POMEMBEN JE ČASOVNI RAZMIK MED OBROKI, KI JE ENAK KOT DO SEDAJ!!!!!!
Aknirad upam, da sem ti vsaj malo pomagala in da se ni že katera prej potrudila, ker že tako dolgo pišem..... veliko uspeha še naprej!!!!
Lp ROŽICA.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.