Dobro jutro, rožice !
Pa spet začenjamo še en teden proti večnosti - ha, ha, ha. Kako vikend hitro mine. Ko bi vsaj vreme bilo malo boljše. Včeraj sem nabirala solato in 2x je vmes deževalo. Pa se nisem dala nič motiti.
Tabina, hvala za nasvet za tehtnico. Sem že imela malo v glavi, da si jo kupim, čeprav imam digitalno samo za tehtanje ( kaže na 0,1 kg natančno). Kaj mi če še % maščobe. Da me bo še psihično dotokla. Saj vidim po kg in cm in to je zame dovolj.
ZoranB, tole tvoje sadno čaranje pa izgleda zelo okusno. Se zna zgoditi, da bom ponovila. Nič ne cagaj, če teža stoji. Enkrat prav gotovo gre dol, saj si že videla, da te je 0,5 kg manj. Po 1. vodnem dnevu teža še dalj časa stoji ( meni skoraj 3 tedne) in nagrada z vztrajanje so potem - kg.
Brittney, saj ni take krize, če se ne moreš držati jedilnika. Mislim, da je najbolj važno, da v enem obroku ne zmešaš vsega in da ločuješ hrano po obrokih, kar pa počneš. Jutri bom vse počela z desno roko, ker bom na levi stiskala pesti zate ! Drži se. Krasno praznovanje v sredo ti želim in dobro pocartaj tvojega sončka, ki ti bo ravno tako hvaležen, pa čeprav bo en dan kasneje.
Žal mi je za vse, ki ste bile deležne trdega "pozdrava" z neba. Upam, da vam je ostalo kaj vitaminčkov.
Imejte se fajn !
marjanca45