najpre čestitke Olini, upam, da bo vse tako, kot si želiš, pa ne le v soboto. Potem pa en velik bravo za becki in lisičko, ker se trudita, da bi dobro izgledali in se še bolje počutili. Nič nehat, samo dalje! Pobiksamo ga itak verjetno vsi kdaj eni bolj drugi manj, ampak zato ni treba nehat. Ena je zadnjič dobro rekla, bolje 95% na dolgi rok, kot 100% na kratki. Včasih opažam, da se dosti žensk (in moških) zelo zapusti, ko so enkrat poročeni in imajo otroke. Delno je to sigurno zaradi pomanjkanja časa, samo verjetno se tudi to da preseči, če ti je pomembno, da narediš to nekaj tudi zase.
Za soboto mi je takoooooooo žal, ker ne bom mogla prit, ampak sva se s fantom odločila it na morje do srede na ene majhne počitnice, ker sva oba skurjena, pa še za prvomajske so se nama plani sesuli, tako da že v petek s šotorom in pesekom gremo. Upam da bo vreme ok. Seveda pa upam, da tole srečanje ni zadnje, tako da vas bom lahko tudi jaz spoznala!!!
V torek, ko naj bi bili še na morju naj bi imela 1. vodni dan, pa ne vem, ali naj ga prestavim, pa kako naj to naredim. Sicer pa ne vem, kaj kompliciram, najbrž je najbolje, da se kar držim. Verjtno malo kompliciram, ker me je mogoče podzavestno malo strah!!!
Lepo se imejte in vstrajajte,
Sarica